Stiti ce e chiar tare ??? :wink: Ca degeaba se lauda Marmureanu cu sediul lor grozav a la Star Treck !!! :ack::harhar: Au SOARECI !!!! Le umbla SOARECII prin holurile alea mari !!!! :tongue::harhar: Cand am aflat, m-am stricat de ras, efectiv sa lesin de ras nu altceva !!! Cica voiau sa aduca PISICI !!!! :hypocrite::biggrin:
Nu ma intrebati de unde stiu, doar ca e cineva care stie bine, doar e \"d-acolo\" :wink: Fratzilor, sa lesin de ras, nu altceva !!!! SOARECI !!!!
:tongue::harhar: SOARECI !!!!! SOARECI !!!!!!

))) :harhar

)))) :harhar

)))))
In conditiile astea, nu ma mira ca n-au timp de website. Umbla angajatii sa vaneze SOARECII !!!

))

))))

))))) Nu mai stiu acum daca le-au adus sortimentul de MATZE sa goneaza pe micii Jerry !!!

))))))

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nu, ca m-am stricat de ras atunci cand am aflat de faza asta. Si, retineti, e vorba de sediul cel nou, mandretea lu\' nea M.

))

))))
E mortala faza, ce mai !

))

))))))) Totusi nu e gluma, chiar aveau SORICEI ultima data cand am discutat, asta acum vreo cateva saptamani. Isi faceau de cap SORICUTZII pe culoarele stil NASA !!!
Sau poate dansii gasesc ca rozatoarele le-or fi utile la prezis marele cutremur, si or fi stabilit ca mai bine sa lase guzganii sa haladuie liberi prin \"sediul NASA\" !!!

))) Sa se simta bine domnii SOARECI, sa aiba simtzurile ascutite si sa il anuntze si pe nea\' Marmureanu cand vine Cutremurul cel Mare !!!!!! Le-or fi dat si CASCAVAL ???

))))))