Asta cu 250 de euro pe luna este bagata la misto si oricine a avut un minim contact cu ofertele de webhosting stie acest lucru. Cu 250 de euro pe luna iti iei un super server doar al tau si nu mai ai probleme cu traficul sau cu numarul de email-uri. Mai mult ca sigur ca ori cineva il jecmaneste pe Mos Teaca, ori nu e vorba sub nici o forma de 250 de euro, ci mai degraba de 25 de euro :smile: (Intrebare delicata pe care nu o pun: dar din Adsense cati bani scoate Istrate?
)
Oricum, a reusit frumos sa-si creeze imaginea de asuprit de soarta, de nemernicii din industria de webhosting, etc.
In plus, se contrazice flagrant: intai zice ca a ajuns sa plateasca 250 de euro pe hosting, apoi ca cei de la ETP il tin o luna gratuit.
A, si cireasa de pe tort, am ras juma de ora ca tampitul cand am citit, in acelasi mesaj pe care il cita Dodo:
\"Multumim celor de la
mod_security si
mod_throttle pe aceasta cale.\"
Pai mod_security si mod_throttle sunt niste tools, setari ale serverului web, componente din serverul Apache. Nu sunt persoane, nu sunt firme, nici organizatii. Dar vorba aia, da bine sa ai alaturi de tine pe cei de la \"click this button to insert an image\" si de la \"click here for bold\" :harhar: deh, ne-am marit echipa, vedeti, oameni buni, cati oameni pun umarul sa sprijine predictia de cutremure???
)
Ah, si nu uitati! Stati de shase ca in seara asta vine Istrate la admin sa stea de vorba despre sfarsitul lumii si al treilea razboi mondial
) Au bagat si promo
)