Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Multam frumos. Incercasem in acest mod dar in post preview nu aparea activ attachment-ul inserat, ceva nu am facut cum trebuie.Cand scrii un mesaj, vezi ca in partea inferioara e o rubrica numita Attachments, in casuta New Attachment copiezi sursa (locatia) fisierului din calculatorul tau, apoi dai click pe butonul Add Attachment din partea dreapta. Cand transmiti mesajul (Post Reply) cu fisierul imagine atasat, in mesajul postat va aparea si poza, ca atasament de fapt. Eventual se poate insera si in mesa, daca bifezi optiunea Insert into post.
Da, posibil sa fie cauza. Am citit undeva despre limita de 150 kB parca?Depinde cat de mare e fisierul. Pe forum exista o limita privind marimea fisierelor care pot fi atasate.
Comentariu preluat de aici http://www.antena3.ro/stirea_zilei/?p=151Dna Firea,
1. Orice cutremur din lumea asta are replici.
Termenul stiintific al acestor replici este “aftershoks”.
2. Toate replicile au o magnitudine mult mai mica decat socul principal.
In unele zone seismice, diferenta de magnitudine dintre socul principal si cea a celei mai mari
pe replici este chiar de 2 grade.
In cazul nostru, daca socul principal a avut magnitudinea M=5.3, rezulta ca replicile pot avea magnitudini mai mici de M=4. De ce va speriati
si transmiteti aceasta spaima si telespectatorilor
atata timp cit un cutremur mult mai mare (M=5.3)
nu a produs nici un efect dezastruos?
Problema replicilor in cazul acestui cutremur este doar o problema pentru seismologi si nu pentru mass-media.
Cu respect,
Valeriu Grecu
seismolog INCDFP
pai daca ma uit eu bine acolo, vad alerta galbena cu urmatorul text ”Se mentine indicele UV ridicat.Stiti ce nu apare pe site-ul care se deschide din avatarul lui Bogdan? Gradul de risc dat de indicele de UV, despre care citesc tot felul de avertismente, in ultima vreme... . Neinteresant, probabil.
Am intrebat doctoru\'
Intradevar, virusul trece fluierand prin mastile alea. Dar nu si purtatorii virusului ) Pe acestia ii opreste masca.
@Una,
Pe prima pagina, jos, la alte alerte (cum spune si Anda ) )