• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Pariuri seismice

Fratilor,
Afara a inceput sa ploua...

Si temperatura aerului a scazut brusc (ca doar nu o fi din cauza cerului acoperit, asa cum se anunta prognoza meteo pt mare parte din luna mai).
norii sunt sub forma de benzi (sau o fi fumul de la combinat?).
cind ma uit in sus, vad mai multe culori (sau o fi din cauza foamei ? inca nu am terminat programul de lucru pe ziua de azi).
niste infrasunete in intraureche se aud (nu o fi tot din cauza foamei).
niste maree launtrice mi-au tulburat somnul din noaptea trecuta (chiar ma temeam ca-s lipsita de fluide interne din cauza ca nu simt \"efectul lunii\")...
Sa pariez, sa nu pariez =)) ?
Pot sa dau 6 variante din 49 :55: ?
Mai bine nu =)) , mai bine pariez pe GeoX si pe real32 =)) .

S-au indesit crustalele in Europa.
Pariu ca o sa vina si la noi cateva...

Buey, ce dreaq, rusii au prevazut cutremur si au pierdut...
Care le da mail sa le spuna ca au de dat o lada de bere?

mey, ce vorbesti? vezi ca iar pun bulina albastra.
daca nu a venit cutremuru pina acu, vine sigur saptamina viitoare. (considerati ca asta e predictia mea permanenta, nu o mai actualizez saptaminal, ca nu are rost )

Maine, dublet (6,7 si 7,2) la 10 ore diferenta. Nu cunosc orele....
:55:

Ca sa nu ma las mai prejos decat geniile rusesti din fundul Siberiei cu toate kilele lor de votka ingurgitate, tin si eu urmatorul pariu: in urmatoarele 7 zile cutremur in Vrancea cu magnitudinea peste 2,0 !!! Sa dati ECLERU la nenea, ca am toate sansele sa castig pariul... Vreau si BACLAVA =)) =)) :55: =))

supralicitez!!!!!!!!!!!!!!! pina marti ora 18,25 o sa avem cel putin 5 cutremure de sub 2R :55::harhar:=))=)):p:p
o sa ai si baclava...

IRSA spune (via mobotix):
precursorii care \"simt\"posibilitatea producerii unui seism cu 4-6 zile inainte indica un cutremur pentru zona vrancioaia ,naruja,nereju.Avem o accentuare a campului electric din bucuresti pe directia nereju,perturbatii in istrita,bisoca si la statiile din zona naruja(aceasta este inca blocata).Nu avem perturbatii de camp magnetic si nu sunt indicii pentru producerea unui seism important.Precursorii care sesizeaza \"ruperea\" cu 3-6 ore inainte nu indica producerea unui eveniment. Semafor modificat 18.05.09 /05.30 utc

pun pariu ca daca in 6 ore nu vine nimic, nu va veni in vara asta :55:

in urmatoarele 7 zile cutremur in Vrancea cu magnitudinea peste 2,0 !!! Sa dati ECLERU la nenea, ca am toate sansele sa castig pariul... Vreau si BACLAVA =)) =)) :55: =))

2009-05-16 22:58:42.4 ML 2.7 ROMANIA
AI CISTIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT! ti-ai primit si baclavaua, eclerul sa ti-l dea Alex, din portia lui :)
sa vina rusii sa ia lectii =))

Poate ca rusii sunt mai subtili de atit si vor sa marcheze pe harta, prognosticul zonelor \"free of earthquaqe\", cu 100% siguranta a afirmatiei :55: .

uite ca la asta nu m-am gindit :55::unsure: sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate =)):worthy:=)):worthy:

Pariu ca se vor incinge sarbe ca lumea in Arabia, in curand.

pun pariu ca rusii nu pun bulina pe zona araba :55:

:55: nici nu au cum... E desert, nu sunt nori p\'acolo, sa aiba si ei unde beli ochii =))

Pariu ca se vor incinge sarbe ca lumea in Arabia, in curand.
2009-05-19 17:35:03.2 25.42 N 37.84 E 10 f mb 5.6 WESTERN SAUDI ARABIA
2009-05-19 17:13:36.6 25.56 N 37.66 E 52 mb 4.3 WESTERN SAUDI ARABIA
2009-05-19 16:54:32.3 25.31 N 37.79 E 30 mb 4.9 WESTERN SAUDI ARABIA
Sunt curios care o da berea.

In sfarsit, primul pariu serios.
Cosmin din Militari spune ca in 48 de ore vom avea un 5+. In Romania.
Eu il cntrazic.
Pariul este pe o bere :55:

Hmmm... sa ma bag sau nu la pariu? :55: Ok, ma bag si eu cu o bere, il sustin pe Cosmin =))

sal, m-am intors printre voi
pariu pe un redbull k in RO vom avea parte de ceva la 80-100 km in jur de 2,3 in urmatoarele 12 ore :55:

si eu zic ca pina la ora 15 avem un 3,8-4. adincimea nu-mi vibreaza inca

Back
Sus