Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Old DG a spus:Nu uitati ca si in Muntii Buzaului dupa 90, americanii au facut prospectiuni, au gasit pehblenda, au inchis totul si acum este pazit acolo, mai ceva ca la Cotroceni!
Iar tot pe aici, Ceausica facea experimente cu paranormalii si au trecut multi oameni in alte dimensiuni!
Si eu care citesc de pe Net aceste lucruri si stau in acest Judet de 57 de ani!
Va-ntreb: verifica cineva autenticitatea informatiilor? Amendeaza vreun moderator dezinformarea?Old DG a spus:Spre Siriu, la Lacul fara Fund!
anda a spus:musashi, care-i problema?
Nu, nu-s din zona, insa pe langa alte pasiuni cum ar fi istoria, ezotericul, se numara si drumetiile montane sau pescuitul, asa se face ca abia m-am intors de acolo, dupa o saptamana de batut locurile cu pasul. Am pescuit pe Siriu, am urcat la Lacul Vulturilor, pe Bocarnea, ba mai mult de atat, am fost la complexul rupestru din Alunis, am cautat chihlimbar langa Colti, am... in fine, multe.anda a spus:acum te-am inteles. esti din zona? o cunosti bine? ce ne poti spune despre ea?
Zau, dom'le?!... Da' dumneata te pricepi? Cati saci de chihlimbar ai scos pana azi si de unde? Sau esti ruda cu Mircea Badea, ca si ala le stie pe toate?bogdan a spus:Nu ai cautat bine
Chihlimbarul se cauta dupa o ploaie mai sanatoasa, cand soarele lumineaza puternic. Sa-i vezi stralucirea in pamant, si sa fie un strat de pamant curatat de ploaie.
Nu, e la intrarea in Alunis, pe dreapta, unde-i prima curba a drumului la stanga.bogdan a spus:Rapa in care cauti chihlimbar este cumva cea de la iesirea din Colti spre Alunis, dupa ultima casa cam 100 metri, pe stanga? Pana in zona in care a alunecat terenul si a rupt drumul in primavara?
Nu, am amanat pentru anul viitor, acum nu mai aveam timp. M-am rezumat la cele spuse deja, adica vizitarea manastirii, catarat dupa chihlimbar si o repriza de climbing pe stanca asta:bogdan a spus:Ai fost si pe traseul de la Alunis catre Bozioru, traseu cu mai multe chilii/grote sapate in gresie?
Iarasi ma vad nevoit sa te contrazic: c-un VW Passat lovesti de atatea ori cu scutul, incat ajungi sa-i plangi de mila, iar daca mai ai si cauciucurile cu deja 60k parcursi, portiunile de panta si pietris iti dau indeajuns de multe batai de cap, pana-ntr-acolo incat iti vine sa te lasi pagubas!bogdan a spus:Cat despre drum, intradevar este modernizat. Prima data cand am ajuns la Alunis drumul era atat de infect incat itit trebuia un 4x4 sanatos ca sa ajungi. Acum insa poti ajunge cu orice turism pana la biserica.
De felu-mi sunt sceptic, tre' sa vad eu ca sa pot crede, motiv pentru care in urma experientelor proprii cataloghez drept "balarii" mai mult de 80% din afirmatiile unuia ca Rudan. Paranormalul exista in zona, isi face simtita prezenta la nivel spiritual si chiar fizic, insa departe de exagerarile vehiculate.bogdan a spus:Revenind cumva la subiectul topicului, de la localnici am auzit povesti despre zona. Ceva legat de cel mai pur si cel mai ozonificat aer, de zone cu potential paranormal si despre oameni disparuti in neant. Nu prea le-am dat importanta, dar data viitoare promit sa fiu mai atent la ele.
Linck-urile astea doua sunt dovada clara a multitudinii de aberatii imprastiate aiurea pe net, atata tot.Old DG a spus:Un simplu link: