sunt intr-o dilema
New member
- Scor reacție
- 0
Corect. Dar ideea e ca pe viitor sa nu se mai faca astfel de modificari fara aprobare. Se fac atatea modificari neautorizate, se taie pereti, stalpi...si vor vedea consecintele la primul cutremur de 7 grade, pe care nu cred ca il vom astepta pana in 2080, totusi.
S-au facut si or sa se faca in continuare si asta nu de mine ci de toti cei care considera ca apartamentele sunt niste bunuri personale cu care poti sa jonglezi cum vrei la amenajarile interioare. Romanul de rand e de multe ori needucat si slab informat. Un argument nefondat dar adevarat pentru cei care fac modificari neautorizate in apartamente este si pretul nejustificat de mare practicat de primarii si de inspectorii tehnici. Am citit intr-un ziar ca pentru unirea logiei cu camera adica spargerea peretelui dintre balcon si camera pentru a avea camera mai mare se percep comisioane de pana la 1.500 Euro ceea ce este abuziv dupa parerea mea. Daca mai vrei sa dai jos o debara sau doua cu pereti nestructurali, evident cred ca sari de 2.500 de Euro. Lumea cred eu ca de asta face la negru si fuge din cauza banilor nejustificat de multi care se cer pe astemenea lucrari si pe ingineri care de multe ori fac treaba de mantuiala. Ori dai banii astia ori te lasi de idei. Eu unul as alege varianta doi in situatia asta.