anda1
Administrator
- Scor reacție
- 0
acesta este linkul spre INCERC http://www.incerc2004.ro/index-r.htm iar articolele de care spune sever se gasesc pe coloana din dreapta, pe la mijlocul paginii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cum adica se inchide caminul si paza deschide la 6:45?creteli70 a spus:Cu scuzele de rigoare,revin cu o alta problema...fiul meu este elev al liceului din Busteni,judetul Prahova si locuieste in camin .Pe timp de noapte ,caminul se inchide,ei nemaiavand posibilitatea sa iasa.Paza vine si deschide caminul la 6.45.Cred ca e o problema pe care o voi adresa directiei scolii...Nu mi se pare deloc ok.Dar nici nu am stiut pana aseara cand am discutat cu fiul meu daca ei la liceu au facut ceva ore de instruire in cazul dezastrelor..
creteli70 a spus:Locuind la etajul superior al unui bloc,cada de fonta iti poate salva viata?
Cu scuzele de rigoare,revin cu o alta problema...fiul meu este elev al liceului din Busteni,judetul Prahova si locuieste in camin .Pe timp de noapte ,caminul se inchide,ei nemaiavand posibilitatea sa iasa.Paza vine si deschide caminul la 6.45.Cred ca e o problema pe care o voi adresa directiei scolii...Nu mi se pare deloc ok.Dar nici nu am stiut pana aseara cand am discutat cu fiul meu daca ei la liceu au facut ceva ore de instruire in cazul dezastrelor..