Tre' sa pastram ce se scrie acolo. Este o mina nesperata de buna dispozitie :clapping:
Postat de balika in 2009-07-30 06:31:42 GMT
vulcani subacvatici, cenusa...pacat ca nu apare si un creier pentru calugarul respectiv.
Postat de cristina/teodora in 2009-07-30 06:27:38 GMT
Fratilor - voi chiar asa naivi sunteti ? Voi nu sesizati ca nu exista nici un \"prezicator rus\" la Radio Romania si nici prezicerile calugarului Gherasim la radio Kiss fm ???? Voi nu sesizati bashcalia astora care posteaza asa ceva ????? Fiti realisti ! Lasati frica la o parte si traiti-va viata in fiecare zi normal si cu bun simt. Cutremure vor fi mari sau mici - ca asa e pamantul facut ! Asta ne e planeta pe care locuim si mai ales Europa care este foarte instabila seismic ! Sanatete sa aveti si ganduri bune !
Postat de mara in 2009-07-30 05:59:11 GMT
ieri puma zicea k auzit la radio romania k va fi cutremur miercuri astazi shaman zice k a auzit la kiss fm k va fii in seara asta pana kand isi vor bate astia joc k noi?nimeni nu ia nici o masura?pe nimeni nu intereseaza de noi?a mai auzit cineva ceea ce spune shaman?
Postat de Shaman in 2009-07-30 05:50:04 GMT
Calugarul Gherasim, un mare vizionar din Romania, a dat un interviu pe kiss fm acum o ora si a anuntat ca in Romania va fi un cutremur catastrofal in aceasta noapte in jur de ora 2. A mai mentinoat faptul ca lumea ar trebui sa se fereasca de tot felul de asa zisi falsi prezicatori dornici de publicitate, spunea ca el este singurul inzestrat cu aceste daruri ale Domnului si vrea sa vina in sprijinul roamnilor fara a atrage foloase materiale de pe urma acestor capacitati. A mai adaugat ca in cazul in care nu se va petrece in noaptea aceasta, asa cum este asteptat, se va amana cu o luna si va fi de doua ori mai puternic, se va schimba relieful Romaniei!!! Vor aparea vulcani subacvatici si crapaturi de 10 metri in pamant, vor aparea rauri de apa si cenusa peste tot. Paziti-va oameni buni! Clipa se apropie! Pace voua!
Postat de Moromete in 2009-07-30 05:13:39 GMT
alyna ...traim in democratie . fiecare are voie sa creada ce vrea . nu este frumos . nici eu nu cred dar tac .
Postat de pt. alyna in 2009-07-30 04:34:13 GMT
Dumnezeu NU EXISTA. Dar na, multi dintre voi inca mai traiti in evul mediu si aveti impresia ca daca va rugati la nori sau mergeti la preot, sunteti binecuvantati. Naivi mai sunteti.
Postat de us in 2009-07-30 05:48:32 GMT
voi chiar ii credeti pe toti cei care fac misto pe aici?
Postat de alyna in 2009-07-30 05:48:39 GMT
inca o noapte trecuta k bn sper sa fie toate asa de akum in colo k toti prezikatori din lume niste sarlatani nimeni nu stie kand va veni marele cutremur doar d-zeu iar el va avea grija de noi
Postat de balika in 2009-07-30 05:48:48 GMT
e o alta dimineata plina de soare, deci si prezicatorul rus poa' sa-l pupe in fund pe istrate si altii. nu stiu cand incetati sa mai credeti in sarlatanii astia de 2 lei, psihopati fara mila care se folosesc de frica voastra ca sa fie bagati in seama. the big one o sa vina cu ei sau fara si niciunul dintre ei nu o sa va anunte!! Mai bine pregativi-va si informati-va cum si ce sa faceti in timpul seismului si dupa.
Postat de economia in 2009-07-30 05:48:54 GMT
Aloooooo ....... Economia la curent unde este ? De ce nu ati stins lumina pana acum ? Ca stie cutremrul sa vina si pe intuneric .....daca vrea sa vina ..... :crybaby
Postat de alina in 2009-07-30 05:49:02 GMT
cum draku aia de la foton schimba semaforul in cateva ore de la o culoare la alta?si doar puma a auzit ce a zis rusul ala?
Postat de Alex in 2009-07-30 05:49:05 GMT
imi puteti spune si mie unde se vede semaforu ca eu nu il vad...
Postat de someone in 2009-07-30 05:50:29 GMT
da.sigur s-au speriat de prezicator.spuneti-mi si mie pe ce baza face acel rus prognoze?
Postat de lara in 2009-07-30 05:50:32 GMT
semaforul iar portocaliu!cred ca cei de la fotonas sa speriat de prezicatorul rus
Postat de terry in 2009-07-30 05:50:35 GMT
e adevarat cu prezicatorul rus, a mai auzit cineva?