Nu am mai scris demult aici, dar iata ce e la moda acum:
ala e 2014-05-13 22:25:02
-1 (1 voturi) [Vote +1] [Vote -1]
Vrancea da 2 cutremure pe secol cand nu este fracturata hidraulic .... ce traim acum din punct de vedere geologic ,se poate compara cu bombele care cadeau in al doilea razboi mondial ....
Vrancea este fracturata hidraulic. Mai vreti ceva ? Toti tantalaii si prostovanii guiteaza fara rost, facand umbra pamantului degeaba. Marii nostri ecologisti sunt, in marea lor majoritate, niste idioti care debiteaza stupizenii in modul automat, robotizat. Cred ca multi dintre acesti asa-zisi ecologisti sunt lobotomizati. Le-a facut cineva trepanatie. Sau poate asa sunt nascuti, cu un grad major de reducere a capacitatilor, intarzieri de dezvoltare. Creaturile astea ori sunt platite sa debiteze astfel de tampenii, ori nu judeca, ori si una, si alta. Niste analfabeti de duzina, fara scoala.Nu au in capatanile lor de rubeolici congenitali decat obsesiile lor bolnavicioase, plantate poate si de catre unii interesati. Cum poti domne sa crezi ca Vrancea este fracturata hidraulic la 100-150 km adancime ? Fraateee, pana si un copil de clasa a V-a e mai desptept si stie mai multe decat un asa-zis ecologist de duzina, care caraie in nestire ce i-a intrat in capatana. Nu stiu cum i-a intrat tampenia in cerebel, probabil o combinatie intre calea naturala si cea artificiala, cu trepanatie, lobotomie si alte asemenea. Plus, evident, manipularea de catre cei interesati.
Vedeti de ce ma enervez eu ? Creaturi din astea ma ponegresc si sar la mine cand mai incerc sa explic. Ajung la concluzia ca lumea din tara asta nu merita nimic, trebuia lasata in obscurantism medieval si tembelisme ieftine. Nu e de mirare, daca principala stire la ProTv este cu o eleva care si-a pierdut chilotii intr-o scoala. Niste cretini si astia de la ProTv. Tara de lobotomizati de la care nu ai pretentii sa faca niste conexiuni elementare. Probabil ca au axonii afectati, dendritele sunt ca vai de ele iar sinapsele nu prea merg.
P.S: Vedeti, de aia nu prea tin sa ma asociezi eu cu asa-zisii ecologistii, fiindca vad ce fel de oameni sunt. Nu doresc sa stau de vorba cu retardatii. E de-a dreptul compromitator pentru mine orice forma de sustine legata de astia. Apare unul pe pagina de facebook Cutremure recente de la INFP; individul incepe cu cretinitatile lui "ecologiste", cica sondele de sist preseaza Vrancea!! :blink::blink::blink::blink::43::43::43:
P.P.S: Vrancea face nani! Aviz ecologistilor redusi mintal. Halal mai e presata Vrancea cu nu stiu ce tampenii de sonde care cica apasa la 150 km adancime. Probabil e o combinatie de rubeola congenitala, toxoplasmoza congenitala, viroza citomegalica transmisa congenital. A iesit un monstru din combinatia asta.
P.P.S.: Nu este nimic de facut. N-au decat sa ramana in tembelismul lor hipercronic. Asa popor, asa alesi si asa soarta. N-au decat sa le cada casele in cap. Ecologistii nostri cei "destepti" sa sara pe geam, ma doare exact in cot de faptul ca s-ar putea accidenta si mai rau. Cel mai bine ar fi sa se duca in padure, scapa si de cutremurele vrancene rezultate cica din fracturarea hidraulica; recomand ecologistilor de duzina un dialog interesant cu Mos Martin, sa se inteleaga bine cu mosul padurii.