Cred ca aici era vorba de scenarii, si mai ales daca e ziua sau noaptea Per ansamblu, treaba cu blocare de telefonie, net, circulatie rutiera, si altele....vor fi indiferent de momentul din zi / noapte Important este cum reactioneaza omul in astfel de situatii si asta depinde foarte mult si de pregatirea in caz de seism, educatie si multe altele
Din punctul meu de vedere, daca un seism vine noaptea, starea de panica e mai mare
Eu una nu stiu cum as reactiona: inainte \"rezolvam\" problema printr-un lesin Acum, treburile s-au mai schimbat pentru mine si am de ferit si pe cei din jur...si nu stiu cata putere voi avea
Si iar, in functie de cat de mare poate fi seismul si cat de rezistenta este cladirea, la ce etaj suntem surprinsi...multi factori intervin Discutia aici cred ca ar trebui sa fie foarte ampla, fiecare caz sugerat la inceput ar trebui dezbatut cu alte subcazuri, mai generale
Am citit multe despre cum ar trebui reactionat, ce si cum trebuie sa fim pregatiti Si multe nu am inteles
De exemplu, la fiica mea la scoala, bancile sunt gen masute individuale, dar tot cate 2 locuri pe rand In caz ca...vine, undeva am citit ca ar fi indicat sa se aseze sub banca, in alta locatie am citit ca ar trebui sa se culce langa banca. Deci...unde ?
Cred ca ar trebui \"facute\" ceva lectii, gen ID
Si vad ca aici nu s-a mai scris de ceva vreme