• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sfarsitul Lumii 2012 - 2012 un an special?

Nu vad de ce anul 2012 ar fi special in vreun fel.Cred ca nu va veni sfarsitul lumii in 2012 cum de fapt nu a fost nici in 2000.Acestea sunt doar niste tampenii ca sa nu le zic altfel.
 
Este vorba de sfirsitul vremurilor. Un mod de abordare a relatiilor intre oameni radical diferit. Se refera mai ales la relatiile de tip stapin-sclav.
Asta e tot. Implicatiile sint foarte mari. Mai mari decit par la prima vedere.
 
Intr-adevar, mereu au fost lansate fabulatii si fantezii privind sfarsitul lumii la anumite date fatidice. Evident, nu s-au confirmat, a fost vorba de baliverne si rastalmaciri ale unor lucruri cat se poate de normale. Nu cred ca dispare omenirea la 23 decembrie 2012, asa cum afirma unii.
 
Cum să dispară omenirea de ziua mea, aţi înnebunit? Eu cu cine mai mănânc tort?
 
Sunt persoane asa mai ciudate, cu viziuni apocaliptice, care tot invoca pretinsul calendar mayas si care il rastalmacesc in sens lugubru, invocand asa-zisul sfarsit al lumii. Persoanele respective, mai habotnice asa, considera tehnologiile drept unelte satanice (desi aceleasi persoane nu prididesc sa foloseasca netul in diferite scopuri...). In fine, tin sa asigur ca eu nu impartasesc astfel de viziuni. Fireste, privesc cu mila si condescendenta astfel de persoane...Trebuie sa fim intelegatori cu ele.
 
Nocti,
Ca sa fi sigura, propun sa dai tort si spritz in fiecare saptamana pana atunci.

Bogdan
 
Inclusiv la cei habotnici/habotnice, sa se convinga ca nu vine sfarsitul lumii pe 23 decembrie 2012.
 
Este foarte interesant, de altfel, ca astfel de persoane habotnice, care aduc ca argument in favoarea sfarsitului lumii la 23 decembrie 2012, cand le intrebi pe ce se bazeaza, in afara de asa-zisul calendar mayas, nu sunt in stare sa aduca argumente pertinente, cat de cat. Respectivele persoane sunt foarte pornite pe orice tehnologie noua, pe care o considera unealta a celui ce nu trebuie pomenit, si tipa si cotcodacesc ca aceste tehnologii prevestesc asa-zisul sfarsit al lumii in 2012....Sunt chiar disperate aceste persoane habotnice, si ar trebui cumva calmate...:harhar: :rolleyes: :rolleyes: Paradoxal, desi ele se tem de sfarsitul lumii in 2012, invocand nu doar calendarul mayas, ci si tehnologiile noi, tot ele sunt cele care folosesc netul in fel si chip, prin urmare sunt \"beneficiare\" ale satanicelor tehnologii. Acest lucru e o dovada de inconsecventa si de incoerenta a habotnicilor tematori de sfarsitul lumii in 2012.
 
Ai pus punctul pe \"i\".
Daca tehnologia e nashpa, de ce o folosesc?

Bogdan
 
Pai da, Bogdan. Habotnicii/habotnicele respective tipa ca din gura de sarpe ca tehnologiile sunt satanice, ca tot ce e nou e diabolic si ca prevesteste sfarsitul lumii in 2012, dar tot ele folosesc netul toata ziua...:harhar: :rolleyes:
 
Problema e că nici adevăraţii credincioşi nu au a se teme de 2012-le ăla, pentru că în Biblie nu se precizează nicio dată exactă pentru sfârşitul lumii.
 
Pai da, tocmai acest lucru se pare ca se fac ca nu il stiu respectivii care invoca tot timpul fatidicul an 2012. Si daca se termina calendarul mayas in 2012 ce ? Atata zarva pentru un fleac, pentru o rastalmacire, o interpretare a unora care vad sfarsitul lumii la fiecare colt de strada...
 
Daca nu ma insel, conform bibliei, credinciosii ar trebui sa se bucure. Caci vor fi inaltati in rai.
Iti dai seama, mancarica moka, nu taxe si impozite, o placere sa traiesti...

Bogdan
 
Nu, ei vad mereu cele mai rele lucruri, sunt obsedati si au viziuni apocaliptice, cred ca viseaza si noaptea ce urgie va fi in 2012 cand, in conceptia lor, s-ar termina cu Pamantul si cu toata viata...Si incep si o tin cu jelanii mizericordioase, se vaita, se screm, dau din clont ca ce ne facem, ca suntem terminati, ca s-a zis cu noi in 2012...:harhar: :rolleyes: :rolleyes:
 
Sunt curios care va fi urmatoarea data pentru sfarsitul lumii cand 2012 va trece si nu se va intampla nimic.
 
salut tuturor ,
sunt nou pe acest forum , fff bun , cu info de cea mai buna calitate .
sfarsitul lumii ? noi nu vom apuca sfarsitul lumii , am scapa prea usor . Noi suntem \"belstemati\" sa ne chinuim
 
Bun venit pe forum, gigi :(( si multumim frumos pentru aprecierile tale :(( :rolleyes: :unsure: Incercam sa mentinem cat mai \"la zi\" informatiile despre cutremure (in principal), dar discutam si despre siguranta constructiilor, despre ce facem in caz de cutremur, dar si despre subiecte diverse, nelegate de seisme.
Ai dreptate, la fel si CuTremuratul. E interesant care va fi urmatorul an ce va fi vehiculat ca an al sfarsitului lumii. In fine, am spus si mai demult, ceea ce e posibil sa aduca 2012 noua, romanilor, ar fi un cutremur semnificativ in Vrancea. Atat si nimic mai mult...:(( :harhar: :rolleyes:
 
Daca nu ma insel, conform bibliei, credinciosii ar trebui sa se bucure. Caci vor fi inaltati in rai.
Iti dai seama, mancarica moka, nu taxe si impozite, o placere sa traiesti...

Bogdan

si cu necredinciosii (majoritari zic eu) ce se intimpla?
 
:harhar: depinde cat au pacatuit :rolleyes:
Eu, avand doar juma\' de pacat, nu-mi fac atat de multe griji...

Bogdan
 
:rolleyes: depinde cat au pacatuit :rolleyes:
Eu, avand doar juma\' de pacat, nu-mi fac atat de multe griji...

Bogdan

tu ramii aici, nu mergi nici sus nici jos
(hai ca am luat-o pe aratura :harhar: )
 
Back
Sus