Banuiesc si eu ca vor inchide accesul la datele privind seismele curente din tara si din lume. Sunt in stare de asta, mi-au dovedit-o. E vorba de o atitudine tipica pentru perioada de dinainte de 1989, cand cutremurul era subiect tabu pentru populatie, in sensul ca ceva despre care nu se vorbeste se cheama ca nu exista. :clapping: :ack: :ack: :ack:
Ganditi-va la atitudinea avuta cu ocazia cutremurului din 25 aprilie. Initial l-au anuntat cu 5,3 grade, desi am banuit ca a fost mai maricel. Ulterior, la nici 2 ore, s-au grabit sa il rectifice sa il dea cu 5,1 grade !!!!! 5,1 GRADE !!!!!! :38: :38: Pe urma au tacut malc, nu au mai zis nimic. Cine nu a fost pe faza la emisiunea lui Cristoiu, nu afla ca seismul a fost de fapt de 5,7 grade, magnitudinea reala.
Deci ei se grabesc intotdeauna sa dea valorile mai mici, dar cand e vorba sa dea valori mai mari decat calculul initial nu prea se grabesc. E clar. Vai draga, sa nu provocam panica in gloata daca afla lumea ca seismul a fost de 5,7 grade. :crybaby: E clar ca spiritul lui ceausescu sta cu cineva la masa, ce mai...