In\'77 habar nu aveam ce se intampla. Se zguduia totul in jurul meu si ma uitam cu gura cascata cum se muta mobila prin casa, cum lustra da gauri in tavan, cum zanganesc geamurile, etc.
Nu auzisem cuvantul \"cutremur\" niciodata. Evident ca am sarit sa tin televizorul si o vitrina sa nu cada in loc sa fug sub o grinda.
Copil fiind aveam mult mai multa stabilitate decat parintii asa ca tineam bine pe picioare.
Am invatat apoi la scoala ce este un cutremur dar era neinteresant deoarece ceea ce era scris in carti nu se compara cu realitatea.
Dupa un timp m-am dus la biblioteca sa caut o carte despre asa ceva care sa imi clarifice fenomenul.
Mi-a cam trecut cheful de citit dupa ce am vazut o harta plina de cercuri. In acel moment am realizat ca peste tot in Romania se produc seisme si m-am impacat cu ideea.
Nu imi amintesc ce carte era, stiu ca era foarte veche si avea coperti din carton.
Nu am adunat o biblioteca de acest gen dar cu siguranta nu voi judeca un om care face asa ceva.
Ma uit in jurul meu si nu pot sa inteleg de ce daca vorbesti de seism , de fenomene paranormale, etc esti considerat tacanit.
Pe acest site sunt mai multi asemenea \"capiati\" care pot discuta in liniste acest subiect fara a se considera ridicoli.
Ma bucur ca Alex a facut acest site si ii multumesc!