• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Stiri seismice

In luna iulie voi fi nevoit sa opresc reteaua seismica pentru ca trebuie sa opresc curentul, comunicatia, satelitul, internetul. Aceste servicii sunt foarte scumpe. Fiecare statie seismica costa 300 de euro. Din cele 105 statii pe care le avem, 20 functioneaza prin satelit si sunt foarte importante pentru ca nu sunt afectate de cutremure“, ne-a declarat Gheorghe Marmureanu, directorul INCDFP.


Iar despre acea idee cu gaura neagra lansata de domnul Pogea, dumnealui nu a spus si urmarea, ca atunci cand explodeaza o gaura neagra se formeaza o noua galaxie. Gaura neagra inghite, dar dupa aceea da. Asa e si cu cercetarea“, a spus Gheorghe Marmureanu, facand referire la „gaurile negre“ din buget despre care a vorbit ministrul Finantelor.

financiarul
 
Misto. Chiar foarte misto.
Exista vreo alta solutie ca INFP sa-si mentina activitatea macar la nivelul de acum? Poate, subscriptie publica?

Ma bucura un singur aspect. Daca INFP facea educatie seismica votantilor, asa ceva nu era posibil. Cu ocazia asta vede si el ce greseli a facut :smile:
 
Este bine sa taie toate fondurile de la cercetare! Ce ne trebuiesc astfel de mancatori de venituri? E criza economica deci banii trebuiesc dirijati la borduri, spatii verzi, salarii parlamentare, etc.
Sa taie reteaua INFP complet caci nu ne intereseaza datele seismice si nici faptul ca in Vrancea sau in alta parte se produc seisme mici.
Asa cum cercetatorii care studiaza virusii si bacteriile in laborator ne invata cum sa ne aparam de gripa asa si INFP trebuia sa o faca, ei sunt factotum.
Nu serios, la ce ne trebuie cercetare? Daca au americanii, japonezii, nemtii, etc de ce sa ne obosim si noi si sa papam fonduri?
Un nea Istrate nu cere fonduri si el ne anunta tot ce dorim!Sac!
 
Sa-l incadram pe istrate seismolog-sef, iar pe hancu adjunct :)) :)) :harhar: :)) :smile: :)
 
ridem noi ridem, dar daca INFP ramine fara bani, e nasol rau. pt toata lumea. si nu e doar cazul INFP... din pacate, cred ca multe alte inst de cercetare vor fi afectate.
 
Back
Sus