Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
eu cred ca in afara de stiinta mai exista ceva care sa te anunte..o voce interioara...
A , si inca ceva, daca in noaptea asta imi vei spune ca va fi cutremur, nici nu voi lua in seama prognoza ta, si voi dormi mai linistit ca de obicei.In primul rand, nu va aburesc
In al doilea rand
Stiinta - Electromagnetism, Plasma, Optica si multe altele
Nu cred ca v-ar ajuta descoperirile mele pt ca sunt un pic futuriste.
In al treilea rand, nu voi mai posta niciodata pe forum, am facut greseala asta si sigur nu se va mai repeta.
Oricum, omul nu crede pana nu vede, deci pana la urmatorul cutremmur nu am cum sa va conving.
Salutare
Sorin nu te grabi. Intai vedem ce spune, pe ce se bazeaza, etc si abia apoi putem sa ne dam cu parerea.
Tu il cunosti pe Alex Giuvara? Eu nu...deci ii dau o sansa sa ma convinga..asa e logic si corect.
Alerta anulata
Conform oamenilor de stiinta, activitatea seismica din vestul Canadei a revenit la normal mai repede decat credeau seismologii. Riscul producerii unui cutremur puternic in zona s-a diminuat revenind la nivelul obisnuit, cel putin pentru moment.
Seismologul John Cassidy de la National Resource Canada a declarat ca perioada de risc a fost depasita si ca urmatoarea crestere a activitatii seismice este prevazuta pentru inceputul anului 2008.