Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Buna ziua,
sunt contra cronometru, pina miine seara cel tirziu trebuie sa aleg intre doua apartamente. Am facut un credit prima casa si in final am de ales intre un apartament pe Magheru, etajul 7 din 9, intre OTV si Coloane, neinclus pe listele cu risc seismic 1, 2 si 3, iar alt apartament la parter pe Nada Florilor Colentina, bloc din 1985, cu 10 etaje. Eu am nevoie de centru, imi usureaza mult viata si imi place zona, dar, desi blocul nu e cu risc seismic, am o oarecare teama, mai ales din cauza etajului. Trebuie sa decid repede, ce m-ati sfatui din perspectiva riscului la cutremur?
Multumesc mult de tot si sper sa imi raspundeti.
atunci, sa punem in balanta (dupa parerea mea)
ce e bun: locatia te ajuta, esti hotarita sa-l iei, nu e chiar asa de vechi, nu e pe lista cu buline, micile consolidari s-or referi la buiandrugii aia, fisuri nu are, unda vine pe lungime
ce e rau: ultima expertiza e cam veche, e posibil ca blocul tau sa reziste dar sa se prabuseasca (eventual peste el) cele invecinate.
sincer, eu l-as lua. nu cred ca o sa se prabuseasca.
Insa unul dintre principiile marketingului este acela cu oferta limitata!
Eu nu intzeleg, imi pare rau.nu vor mai fi bani pe piata, intelegeti ce vreau sa spun.
Multumesc mult de tot, sunteti tare draguti...
Am vazut acum ca pestii se agita inainte de un cutremur mare.. Urmatoarea achizitie: un acvariu, cu siguranta...
\'AishaA\' pid=\'26221\' dateline=\'1249830198\' a spus:Multumesc mult de tot, sunteti tare draguti...
Am vazut acum ca pestii se agita inainte de un cutremur mare.. Urmatoarea achizitie: un acvariu, cu siguranta...
Cand se vor debloca creditele imobiliare, preturile vor sari din nou. Cu siguranta.
\'noriki\' pid=\'26508\' dateline=\'1250241535\' a spus:\'AishaA\' pid=\'26221\' dateline=\'1249830198\' a spus:Multumesc mult de tot, sunteti tare draguti...
Cand se vor debloca creditele imobiliare, preturile vor sari din nou. Cu siguranta.
Cu sigurantza ca preturile nu-si vor mai reveni la ce au fost.Niciodata. Daca ai cumparat cand erau cele mai scumpe ,imi pare rau pentru tine. Sincer.
Nu locuiti in NY si nici in Africa. Dezvoltarea bucurestiului s-a terminat. Nimeni nu o sa mai investeasca acolo. In urmatorii 10 ani chiar daca vrea sau nu vrea guvernul, infrastructura se va dezvolta dupa norme europene. Cu drumuri si utilitati in zonele acum izolate, piata imobiliara in marile orase se va prabusi.
Trebuie sa stiti ca in lumea civilizata, 90% din populatia oraselor o reprezinta cei ce traiesc sub media veniturilor. si asa va fi si in Romania.
Bafta