• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Ziaristi romani rapiti in iraq!!!!!

OFF-TOPIC: Dar in Afganistan ce se mai intampla ? Nu am mai auzit nimic de ei...parca avem si noi soldati trimisi si acolo ?:)

de ce nu te interesezi tu ce se intampla acolo ca sa ne informezi si pe noi?ca fel de moderator esti?
tragi doar cu urechea la ce scriem noi??????

mai sa fie...eu tot cred ca sunt liberi de mai multe zile dar puricati serios sa vada exact ce si cum...ma rog..e parerea mea!

apropos..oare cum se face ca azi au fost eliberati dupa retinerea lui omar ala...?
nu cumva nu erau lamuriti complet ca sa il poata aresta si l-au lasat sa mai faca niste greseli?
evident ca musiu omar a rasuflat usurat si a calcat stramb..si il asteptau la cotitura....
nu se putea spune ca au fost eliberatii ziaristii...caci altfel nu misca suspectul principal care se pare a fi acest omar.

tu nu vezi ma ca zilnic sunt eliberatzi? devine tic nervos... lol :)

ambasada romana din irak nici nu confirma nici nu infirma zvonul

dan dumitru dir de stiri la prima tv infirma stirea la b1!
adi ursu spune ca din sursa lui serioasa cica sunt eliberati!!!!!!!!!!

m-am plictisit deja.m-am saturat de mascarada asta si imi pare rau pentru operator.cu siguranta el este nevinovat si scarbit.daia se uita in jos in filmare..de rusine ca nu poate juca mascarada.ohanesian este barbat si un tip care afiseaza o masca..dar cred ca si el e scarbit de tot.
domnisoara care cauta senzational e bagata in mizeria asta....
asta rezulta din ultimele informatii.

al jazeera cica a anuntat ca au fost eliberati din surse romanesti si radu moraru cica ei nu au confirmat..se cearta ziaristii intre ei...
cica acum cateva minute au spus cei de la al jazeera..
haossssssssssssssssssssssss

alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ia sa pui un ghid translator de araba non stop pe site si sa pui al jazeeera direct sa intelegem si noi ce naiba se intampla!!!!!!!!
totul e un haos si o dezinformare voita!

oare de ce?

Primii au anuntat PRO TV, Realitatea TV si Antena 1. Adriana Saftoiu a dezmintit informatia. Hmmmm

Nu stiu exact de ce e asa brambureala... Probabil ceva se intampla, unii au interesul sa se stie, iar altii vor sa ascunda... depinde ce implicatii poate avea chestia asta pentru fiecare...

Faza nasoala este ca declaratiile se contrazic... pare ca situatia este scapata din mana dupa parerea mea...

ce spuneam eu?
cineva are interes sa taca presa..dar ziaristii sunt eliberati de n zile..as putea baga mana in foc...

oricum omar arestat aici si fratele lui munaf acolo..omar membru psd..duminica au fost alegeri...si lista continua...

deci marile tv au dezinformat?
si pe ei ii ia in vizor CNA?
a mai ramas ceva presa care nu a zis nimic?
poate posturile de cartoon si tele 7 care ne da bare...
e o campanie impotriva presei?
cine e in spatele acestui scenariu si de ce?

toti au dat in OTV si au ragnit de zor...acum ce vor face?isi vor cere scuze ca nu mai au pe cine da vina???????????????
la B1 s-a facut lumina..al jazeera a preluat informatia de pe crowl PROTV si ANTENA 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DEZINFORMAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
sa ia repede atitudine CNA ca daia a iesit Ralu Filip pe locul 1 din coada la alegeri BUcuresti..de iubiti si respectati ce sunt!
evident din turnul de fildes nu le da de gandit ce parere au oamenii...

Traian Basescu despre criza ostaticilor:
\"S-au inrautatit conditiile in care se mentine contactul\"

Documente:

Basescu citat de RealitateaTV: Lucrurile s-au complicat ...
Declaratie Traian Basescu in direct la Realitatea TV

Realitatea TV, citand o stire a agentiei Mediafax, a transmis miercuri, 4 mai, la ora 21.10 o declaratie a lui Traian Basescu, potrivit careia: \"Lucrurile s-au complicat extrem de puternic dupa alegerea noului guvern irakian - (investit ieri-nota red.), in contextul actiunilor declansate de coalitie si de fortele irakiene\".

Potrivit surselor citate, presedintele Basescu a plecat de la o dezbatere pe tema culturii pentru a se intoarce la celula de criza, moment in care a facut declaratia citata de Mediafax.

Administratia prezidentiala spune ca declaratia sa s-a referit la situatia din Irak, care complica implicit comunicarea cu rapitorii.

La scurt timp, Traian Basescu a intrat in direct prin telefon la postul de televiziune citat si a facut precizari:
\"Orice ratare a unui contact este un element de alerta maxima\", spune Traian Basescu. \"Lucrurile s-au complicat extrem de puternic in Bagdad dupa alegerea noului guvern irakian, iar complicarea situatiei creeaza dificultati, in special de contactare\".

\"Aceasta efervescenta razboinica in Bagdad ne-a creat dificultati in a mentine contactul cu reprezentantii celor care ii detin pe cetatenii romani.

Cetatenii romani sunt in aceeasi situatie ca si duminica, sunt

Exclusiv: Declaratie soc
Mai multi jurnalisti si politicieni au indemnat la haos, in Piata Universitatii
Documente:

Romulus Cristea (Hotnews.ro, 11 mai, 2005)

Presedintele organizatiei Initiativa R, Romulus Cristea, ne-a declarat ca 4 jurnalisti de la cotidiane centrale si politicieni de la mai multe partide au venit in Piata Universitatii, in timpul manifestatiilor de sprijin cu jurnalistii rapiti in Irak, si le-au cerut participantilor sa provoace haos: sa incendieze masinile jandarmilor si politistilor, sa mazgaleasca zidurile Cotroceniului si sa protesteze impotriva presedintelui Basescu. Romulus Cristea s-a ferit sa ofere numele instigatorilor, insa a promis ca va face totul public dupa ce criza ostaticilor se va sfarsi.
HotNews.ro, 11 mai 2005

http://www.hotnews.ro/

Oare nu au altceva de facut decat sa instige la violenta?Ne mai miram de ce se intampla?
Primim ce meritam caci suntem crestini cu numele doar...

Back
Sus