• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (4)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
:whistling:asta cam asa este:hypocrite:
Dodo multumeste anticipat:angel:

Peste nu prea multa vreme voi incepe sa va postez descrierea efectelor unor cutremure vrancene mai importante din trecut, pana la cel din 1940, inclusiv. Practic, veti vedea cum au fost consemnate manifestarile unor seisme vrancene cum ar fi cele din 1471,1516,1545,1590,1605,1620,1679,1701,1738,1790,1802,1829,
1838,1894, 1908, 1940. Intr-adevar, informatiile despre cutremurele vrancene mari si foarte mari sunt destul de bogate mai ales pentru ultimii circa 500 si ceva de ani, cu deosebire incepand cu marele cutremur de pe vremea lui Stefan cel Mare, din 29 august 1471, seism de o amploare impresionanta, cu efecte deosebit de severe in Bucovina si zona Neamtului, si cu distrugeri majore inclusiv in Transilvania !!!!! Sper sa cititi cu mare interes ceea ce voi posta. Vor fi fragmente relevante din cateva carti pe care le am :harhar::harhar::harhar:

Salut Ermax, vad ca esti primul care a accesat serverul nou :harhar:

E 2 noaptea si nu mai rezist, ma duc la somn. Am terminat de mutat jumate din gfxworld, maine o sa termin cred si cealalta jumatate si o sa fac niste teste sa vad cum functioneaza.

Dupa ce termin cu toata trambaleala asta, o sa pun aici pe forum o marturie a unei persoane de la cutremurul din 77. Nu o am scrisa, am inregistrarea audio pe care trebuie sa o transcriu. Nu spun decat ca sunt si cateva elemente inedite, despre care nu s-a vorbit aici pana acum :harhar:

Am taiat-o la somn ca sunt deja teleghidat dupa o zi de stat in fata calculatorului. (A fost cumva duminica?)

Alex, cred ca sunt in asentimentul tuturor cand iti multumesc pentru tot ce ai facut pentru a reda cat mai repede functionalitatea acestui site si a forumurilor aferente. :harhar::clapping::ack::angel::ack::worthy::unsure::42: In situatia destul de serioasa care se contureaza, e strict necesara mentinerea in conditii optime a unei astfel de comunitati virtuale, in cadrul careia sa se dezbata o problema care tinde sa devina cam arzatoare :unsure:
O sa ma tin si eu de cuvant si voi initia un topic nou la Cutremure in Romania, intitulat Cutremure din trecut. Voi reproduce acolo descrieri consemnate de istorici asupra marilor cutremure din perioada medievala pana in epoca moderna si contemporana, de fapt pana la cel din 1940. Voi incepe cu marele seism vrancean de pe vremea lui Stefan cel Mare. Desi catalogul INFP cuprinde date referitoare la cutremure produse pe parcursul a circa 1000 de ani pe teritoriul Romaniei, primul mare cutremur vrancean datat mai precis este cel din 29 august 1471, despre care cronicarii vremii au consemnat faptul ca a avut efecte foarte severe din Bucovina pana in Muntenia, precum si in Transilvania. Vechea Cetate de Scaun a Sucevei a avut mult de suferit, precum si manastirea Neamtului. Ma opresc aici insa, asta a fost doar un preludiu ca sa va stimulez interesul :harhar::harhar:

:harhar: Bravo Alex pentru ca esti mereu aproape de noi:clapping:

Salutare!
Vad ca nu au fost noutati semnificative in weekend.
Nu stiu ce s-a intamplat ,
dar ceva posturi ale mele s-au sters. :harhar:

A fost mutare de pe un server pe altul. Acum totul este ok.:harhar:

Sorinas, au fost mari probleme cu serverul. Dupa ce site-ul a fost picat ore intregi, am pierdut informatie (mesaje din forum, utilizatori care a ufost inregistrati, email-uri, etc), dupa 7 zile de probleme am renuntat la firma care ne asigura gazduirea site-ului si ne-am mutat la alta firma, pe un server nou.

Din pacate ce s-a pierdut... s-a pierdut. Si eu am pierdut posturi, cand o sa am timp o sa le refac. Sa speram insa ca nu vom mai avea probleme de acum inainte.

:harhar: si dodo a pierdut posturi...dar nu asa de importante:whistling:

Sper sa nu mai fie prb de acum cu forumul si site-ul;
Dar si in seara asta pana am accesat forumul a trecut ceva timp ca nu mergea, acum vad ca merge ff bine!!!
Cat despre posturi nici ale mele nu erau importante, erau diverse comentarii la diferite posturi !!!

Recunoastem, in acest moment saitu\' a picat.
Suntem ocupati acum, tundem megabitzii, stergem praful, schimbam becurile arse, scuturam covoarele, spalam geamurile si reparam diverse chestii pe aici.

1. Nu, nu suntem atacati de hackeri
2. Se pare ca avem probleme cu gramatica
3. Nu ne mai sunati pe mobil, incercam sa muncim aici!
Ok, daca vedeti acest mesaj mai mult de 5 ore ar fi totusi o idee sa ne intrebati de sanatate...

Baza de date a fugiiiiiiiiit!!!!!!!
Suntem ocupati acum, tundem megabitzii, stergem praful, schimbam becurile arse, scuturam covoarele, spalam geamurile si reparam diverse chestii pe aici.

1. Nu, nu suntem atacati de hackeri
2. Se pare ca avem probleme cu gramatica
3. Nu ne mai sunati pe mobil, incercam sa muncim aici!
Ok, daca vedeti acest mesaj mai mult de 5 ore ar fi totusi o idee sa ne intrebati de sanatate...

Asta era mesajul de intampinare
lolllllllllllllllllllllllllllllllll

Dodoooo, daca ai vazut emisiunea cu marmureanu , te rog, postezi despre ea cum te-am rugat???:harhar:

Deoarece eu nu prind Antena 3 ,te rog sa sintetizezi in cateva cuvinte dupa emisiune si sa postezi , sa-mi fac si eu o idee despre ce s-a vorbit!!! Multumesc

Am vazut emisiunea dar au batut campii. Nimic concret in afara de faptul ca din 30 oct intra in functiune sistemul de alertare pentru guv si presed( cred).
A spus Marmureanu ca un seism produs de o bomba e diferit de unul natural L-a sunat pe Basescu pe la 11dim sa ii spuna si pe cei interesati. Cam asta este in rezumat.

Deci sa revin, sorinas:
A fost Petre Roman si Marmureanu. daca nu ma insel antena3 se poate vedea live pe net!!!!
Cert este ca au vb de Ceausescu, de coreea de nord din punct de vedere politic si Marmureanu s-a laudat cu sistemul lui. A spus ca peste n timp vor fi avertizoare la bloc.

Nu ma insel
www.antena3.ro

tine minte adresa caci nu se stie cand ai nevoie.

N-o fi avut ce sa spuna , sau au batut campii intentionat???
Da , avertizoare or sa monteze la blocurile care mai raman in picioare dupa urmatorul seism vrancean , care se arata destul de \"consistent\" ca magnitudine!
Asa vad eu lucrurile cu avertizoarele astea.

N-o fi avut ce sa spuna , sau au batut campii intentionat???
Da , avertizoare or sa monteze la blocurile care mai raman in picioare dupa urmatorul seism vrancean , care se arata destul de \\"consistent\\" ca magnitudine!
Asa vad eu lucrurile cu avertizoarele astea.

nu aveau de ce sa bata campii, deoarece au fost invitati sa discute despre testul nuclear subteran efectuat de Coreea de Nord.

oricum in mare, din punctul de vedere al lui marmureanu, stim cam la ce sa ne asteptam in viitor.

PS: bine ati \"revenit\" inapoi :harhar:

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus