Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ca sa mentinem spiritul forumului, intreb \\"asta o fi vreun precursor?\\" :harhar:
Bine-inteles ca e bine. Nu doar pentru forum, cat pentru ei.
O persoana mai bine informata e o persoana mai sigura
Bizar (la prima vedere) e ca dintre 2 blocuri identice din punct de vedere al tipului si al anului constructiei, si, de asemenea, amplasate in apropiere, unul cade si celalalt ramane aproape neatins. E cinica aceasta constatare, dar cat se poate de reala.90% din cei nou veniti vor sa vada harta seismica. Acolo insa nu scrie ca blocul x din Ferentari sau y din centru pica. Este o utopie sa se gandeasca la asa ceva dar ei cam asta spera sa gaseasca.
Cum o vrea Dumnezeu.
Nu sunt 2 placi de gresie identice asa ca nu mi se pare bizar. Solul seamana dar este diferit, betonul, timpul in care s-a efectuat constructia(vara, iarna), etc. Nu discutam aici de modificarile ce au fost facute in bloc.
Nu exista 2 blocuri identice construite in acelasi timp!
Vremea nu este identica, oamenii,etc
Really? Alergau muncitorii cu galeata de beton si puneau cate un kg la fiecare bloc? Ctieste cu atentie ce am scris inainte sa imi dai astfel de exemple.
Stii ceva? Blocul meu e facut in 76-77.Aprins seismul cu vreo 3 vecini mutati in el. Blocul de langa nu era gata ci era cam la etajul 6.Crezi ca se vor comporta identic? Ma indoiesc.Chiar trebuie sa explic cuvant cu cuvant? Ce este asa greu de priceput?