Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cand erupe un mega vulcan se disperseaza energie cat in 15 seisme. Se relaxeaza placile dar vor fi seisme. Nu ne putem hazarda. eu nu cred ca va fi un seism mai mare de 7.2. Au scazut in magnitudine de-a lungul timpului!
Daca bubuie la turci si se mai duce niste energie? sorinsov o tinea sus si buna ca nu au importanta seismele din Afganistan cu Vrancea dar in ultimul timp a observat si el ca exista o oarecare legatura. Facem si noi observatii fiecare dupa cum poate.
Repet!
Am fost pe strazi fupa \'77 si nu am vazut nimic grav. Eram copil asa ca nu am bananait prin tot Bucurestiul. Cert este ca cele mai subrede blocuri sunt cele cu multe scari. se lovesc scarile intre ele la unseism mare si se poate darama una din ele.
Eu dau gir constructorilor caci au rezistat foarte bine cladiri care ma asteptam sa se faca praf. Nu exista om inainte de \'77 care sa isi imagineze ca unbloc de prefabricate nu va fi un morman de moloz. Se vedea la oameni incasa prin crapaturile exterioare. au rezistat perfect caci erau simple imbinari care apoi au fost betonate.
Esti cumva Dumnezeu? Ai fost cumva si ai explorat interiorul Vrancei?
Buna ideea, asa nici nu mai e nevoie de apartament, ca locuim direct cu-cutiuta-n strada :harhar:
Fir de net imi trebuie... si wc