Ola-laaaaa :harhar:
Am revenit si eu, obosit nevoie-mare, toata ziua la conferinta la Crown Plazza (de fapt, un fel de work-shop organizat de Nortel :harhar:
). Dodo, observ ca n-ai prea fost cuminte in lipsa mea, ai fost guresa ca de obicei
:harhar: Ce triluri ai scos !!!!
L-am vazut si eu pe Marmureanu pe Antena 3; oricum nu ma asteptam sa mai zica noutati. A zis cu o saptamana inainte la ce trebuie sa ne asteptam, porumbelul a zburat (era sa zic Dodo a zburat :worthy::harhar
, cine a avut urechi de auzit si a fost pe faza, a prins \"pleasca\" :ack:
Cand va veni Cel Mare nu stim sigur. Cred ca de la anul incolo, insa, ne putem astepta la orice, asta e situatia, sa fim realisti. Dar cum pana atunci mai e, repet indemnul de a nu ne imbolnavi de nervi. Mai ales ca, de regula, cutremurele vrancene puternice sunt precedate de anumite amplificari ale activitatii seismice, uneori sesizabile (perceptibile), alteori doar inregistrate instrumental. Si abia atunci am putea sa fim ingrijorati. Deocamdata, activitatea seismica vranceana se mentine la acelasi nivel foarte scazut, la fel ca in ultimele 6 luni jumate, ceea ce inseamna ca baba inca face nani si doar mai scoate cate un marait in surdina, sforaind dusa...Vom vedea ce va mai fi, asa ca, fratzilor, sa fim vigilentzi ca de obicei.
Gata pt azi, e timpul sa merg la culcare si sa las Pasarea Maiastra Dodo sa cante trilul pe care il stie ea mai bine :angel::harhar: