Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Seven dormea, dar cu cca. 15 sec. inainte de cutremur s-a sculat, a inceput sa schiaune si apoi sa urle, l-am luat in brate si ne-am dus sub grinda de rezistenta, geamurile de la biblioteca de pe hol au zanganit mult!
PS. Aseara am incercat sa ma loghez, mi-a fost imposibil!
Azi este Pastele Blajinilor( mortilor) ca traditie , ieri au fost curatate mormintele, puse flori si aprinse lumanari, iar azi se impart oua rosii, cozonac si vin!
Din motive personale (parastasul de 1 an pentru tata), maine nu voi fi online in cea mai mare parte a zilei :32: :32: Dimineata devreme avem treaba la cimitir, iar mai pe dupa-amiaza facem acasa ceva, pentru cateva persoane din familie...:32: :sad:
=))) si eu am prins-o dimineata, nu vazuse ca am intrat, era pe buletinele lui so pe care le-a copiat si le-a postat la dodo...cind m-a vazut, a tulit-o. =))=))=))=))
oare ce-o fi crezut ca-i fac? accesul e liber pt oricine aici :55::harhar:=)) s-o fi simtit cu musca pe caciula??? :10: :10: :26:
cit despre birfa... urit de tot, mai ales ca intr-o simbata mi-am lasat treburile si am stat cu ea doua ore s-o linistesc, ca era speriata de cutremur. si zicea ca datorita noua nu-i mai e frica... ei, astia-s oamenii, n-ai ce le face. eu ma bucur ca am ajutat-o.
dintisor, zacuscareasa iti doreste sa nu te mai sperii niciodata de vreun cutremur :10: si crede-ma ca sint sincera!