Trebuie sa vad cum fac cu OPC-ul, fiindca nu pot invoca decat ceea ce am discutat la telefon cu cei de la UPC. Nu am ceva scris in cat timp trebuie sa imi aduca ruterul wireless.
Luni seara, pe la 7 si ceva, cat mi-au inlocuit Set Top Box-ul pentru tv digital, au zis ca marti intre 6 si 8 vor veni sa imi aduca/configureze ruterul wireless. Marti la pranz, la 12, ma suna si cica sa vin acasa in maxim jumatate de ora (desi eram in plin program la servici, si stabilisem clar sa vina seara) !!! Le-am reamintit ca programarea fusese facuta pentru dupa ora 6 seara. Astept eu cu rabdare marti seara, nimic. Miercuri dimineata ma suna o tipa de la UPC invocandu-mi o baliverna uluitoare, cica tehnicianul s-ar fi rasturnat cu masina si ca de asta nu au mai venit. Si imi confirma clar, ferm, ca miercuri seara, la 6-7, urmeaza sa vina o alta echipa tehnica de la UPC sa imi aduca ce trebuie. La 3 ma suna sa imi spuna ca nu au echipament, si sa stabilesc o noua programare. Am fixat ferm pentru vineri (azi) la 6-8. Ma suna iar in dimineata asta, cica sa fiu la 9-10 acasa ca asa as fi programat !!! Adica eu nu mai stiu ce spun ? Le-am zis de la bun inceput ca voi fi disponibil seara, dupa ora 6. Pana la urma, a ramas pe luni la 6.
Ideea e urmatoarea: NESIMTIRE ORGANIZATIONALA si INCOMPETENTA TEHNICO-PROFESIONALA. Cat ii priveste pe cei de la Tehnic, e clar ca si mnealor sunt niste inapti din toate punctele de vedere.
Azi ma duc la un sediu al lor de pe Oltenitei sa le fac taraboi, ca nu se poate asa...
=)) =)) :ack: :ack: :32: :32: :32: :94: :32: :92:
Merita sa fie :92: :92: :98: :98: :98: