Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Tuturor celor care se stiu si Adriana, Adrian si derivate, le spun LA MULTI ANI, cu sanate si impliniri nemasurate :blink: =)) Avem multi adi, ady pe aici cred, asa ca :47: :35: )
Ady are o problema cu netul, asa ca in seara asta pun eu seismele din Turcia-Iran.
Acum am vorbit cu el la telefon, crede ca si maine va fi offline, RDSul e cu necazuri. Asa ca voi prelua eu turcia-iranul in acest week-end....
Ce bine e sa ai net De astazi voi folosii digi net mobilul, serviciu oferit de asemena de rds. Acasa am o problema cu internetu, de sambata de dupa pranz am ramas fara internet, exact cand iti era lumea mai draga . Azi le dau telefon sa vad ce rezolv, pana atunci intru de pe stick Deci so , de acuma ma apuc eu de seisme.
S'a rezolvat problema partial, devina e routerul din casa de la mine, e ceva probleme cu firmware'ul din el. Pana se rezolva raman cu digi netmobilul. Noroc ca'l am si pe asta ca eram mancat .