Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dovezi (adica poze) nu vorbe :green::harhar:harhar:Fac mai multa treaba cu harponul decat cu undita, asta e clar...
m-as fi mirat sa sune, nu pt magnitudine ci fiindca nu era cutremur de vrancea si nu l-ar fi putut detecta sistemul IRSAanda: nu, nu a sunat, pana la urma a fost mic
Pe 22.06.2009 Old DG implineste 2 ani de cand s-a logat prima oara, de fapt sunt trei daca socotim si anul comun celor doua siteuri!
Nu o fi el prea tare in cutremure , dar se bucura ca este aici, alturi de voi si cred ca este legatura dintre credinta si stiinta, ca un fel de contrabalansare a siteului!
Cat ma vor tine puterile si echipamentul voi cauta sa intru zilnic si sa postez pe aria mea!
Sa fiti sanatosi si iubiti toti!
Pe drumul Buzau-Brasov, pe valea Buzaului, de la Patarlagele este un alt drum spre Colti!simbata vreau sa ma duc la Colti (BZ) ca sa vad muzeul chihlimbarului. cei care stiti cite ceva despre asta imi puteti da niste sfaturi? (