Vedeti, luna viitoare implinesc 10 ani de cand activez pe acest forum. M-am inregistrat in seara zilei de 11 martie 2006, la 5 zile dupa cutremurul vrancean de magnitudine ML=5,1 din 6 martie 2006. In cei 10 ani trecuti de atunci, mi-am facut prieteni foarte dragi aici, dar si alt fel de "prieteni", stiti la ce ma refer. Sunt extrem de intransigent pe unele chestii, si nu am de gand sa imi repudiez abordarile doar ca sa fiu mai "comod" si sa nu ma doara capul. Cica sunt arogant si isteric. Daca eu sunt isteric, dragilor, oare aia de pe mobotix care debiteaza zilnic diverse prostii cum sunt ? Cum sunt cei care propaga zvonuri aberante si invoca clarvazatori, numerologi si alte asemenea chestii ? Detest fatalismul de orice fel, si taxez pe cei cu astfel de atitudini. Am fost acuzat si ca provoc panica in populatie, cunoasteti deja cine m-a acuzat, nu mai reiau detaliile.
Vedeti, mie mi-ar fi fost mult mai usor sa nu ma bag, scapam de diverse infierari de la unii si altii, aveam viata mai usoara inclusiv in virtual. Insa nu regret ca m-am bagat, iar ceea ce spun nu este teatru ieftin sau justificare/aparare la un anume atac. Aveam de gand sa fac un astfel de comentariu, ca un fel de bilant al celor 10 ani de cand activez aici. Vreau sa spun ca nu ma voi schimba, voi continua sa fiu la fel de transant si sever cu unele lucruri, pentru ca e nevoie ca cineva sa o faca. Prea se debiteaza prostii in spatiul public. Am criticat si INFP-ul in multe randuri, stiti bine ca am fost foarte sever si in aceasta directie, cine parcurge forumul poate vedea acest lucru. Si am explicat motivele criticilor pe care le-am formulat. Am fost sarcastic cateodata si in aceasta directie. Deci cand am ceva de obiectat, o fac si gata, asta e situatia. Si o voi face si pe viitor, vreau sa stiti acest lucru.