• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat online!

Hristos a Inviat!

14_25.jpg

La multi ani tuturor celor ce se stiu George, Gheorghe, Georgeta, Georgiana...si alte derivate din astea. :D

La multi ani deeJayOg! Multa sanatate, noroc si impliniri frumoase. :) Si te mai asteptam cu interventii pe aici. :D

La multi si frumosi ani, Vali! :*:* Sa fii sanatoasa, fericita si iubita. :D
Si sa mai apari si tu mai des pe aici. Vezi poate uiti iar parolele de forum sau de chat...:p

La multi ani pentru cei ce se stiu Constantin si Elena!

Buna seara :)

Ca sa "chatuiesc" trebuie sa ma inregistrez, nu e valabil contul de forum..... :102: :43: :102: :mad:

Salutare EQ. Mai apari si tu, in sfarsit. :D Fa-ti cont si pe chat, ca sa ti-l validez eu. :D Chatul este separat de forum, din acest motiv trebuie sa iti faci cont distinct si e si cu validare de catre admin, pentru a preveni sau limita unele situatii neplacute din trecut, sau repetarea unor chestii ca pe mobotix.

Da, fiindca solutia actuala nu ne perimite sa stocam si functia de chat alaturi de forum. Hai, sa te vaz pe chat. :D
Si vezi ca la crearea contului de chat, ar trebui sa primesti mail de confirmare. :)

Urmeaza o perioada mai incarcata pentru mine pana la sfarsitul acestei luni, din acest motiv voi fi mai tacut decat pana acum. Maine si poimaine nu voi fi online de dimineata pana mai pe seara, fiindca am treaba la o conferinta care se tine la facultatea de Medicina in Bucuresti. Satamana viitoare, intre 10-14 iunie, voi fi plecat din tara la Lisabona, la o conferinta tot din domeniul aplicatiilor medicale. Ulterior, voi avea bataie de cap la office pana la sfarsitul lunii plus ceva de lucru pentru un paper la o alta conferinta la care am fost invitat, la Santorini, in iulie (daca trimit lucrarea, poate imi fac si concediul acolo). Asa ca, repet, voi fi mai taciturn, mai putin activ in urmatoarele saptamani. Oricum nu e bai, este deja vara si Vrancea de regula este cuminte in sezonul estival. Nu cred ca va mai fi cine stie ce pana la toamna. Sigur, mici cutremure de 3-4 grade, poate si ceva cu putin peste 4,0 grade, vor mai fi. Dar aceste evenimente vor trece aproape neobservate.

Multumesc mult, DG.
Maine dimineata foarte-foarte devreme voi pleca spre Lisabona. In zilele urmatoare nu prea voi fi online decat seara tarziu, si pentru foarte putin timp. Intoarcerea va fi sambata. Diferenta e de 2 ore intre Bucuresti si Lisabona. Asa ca ora 22 la Lisabona inseamna 12 noaptea la Bucuresti. Conferinta se tine pe 11 si 12 iunie, dar sper sa apuc sa vad si eu cate ceva din Lisabona. Un oras frumos, din cate am auzit; si un oras cu un trecut seismic aparte, dat fiind marele si celebrul cutremur de la 1 noiembrie 1755.

Buna seara!Credeam ca ai plecat deja, GeoX. Drum bun ?i ?edere pl?cut?! S? fii atent, c? este foarte cald. Succes la toate.

Multumesc. Nu, maine dimineata foarte devreme. :45::25::unsure::(:)((

Ok, gata pentru azi, ma duc la culcus pentru ca maine ma scol devreme. Asta e...Ne reauzim cu bine sambata. O sa mai apar online probabil seara, dar nu pentru mult timp. E o diferenta de 2 ore intre Lisabona si Bucuresti.
Nu cred sa fie ceva semnificativ in Vrancea in perioada asta, dar, sigur, un 4+ poate sa vina totusi, oricum fara nici o problema. Ciao! Sa va regasesc cu bine la sfarsitul saptamanii.

Back
Sus