Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nu intelegi care n-are cum sa ne afecteze, IN NICI UN SENS ???? O logica elementara ne arata ca se se intamplam in Centura Circumpacifica oricum nu ne poate influenta. In Kamceatka au mai fost cutrmeure mari, chiar pana la 8-8,5 grade pe scara Richter, si...nimic ! :harhar::ack::harhar:Nu stiu despre ce vorbesti.
Cu siguranta afecteaza seismul din Rusia.A \\"varsat\\" multa energie si nu e de col sa ne explice dl. Marmureanu frumos, nu ca tine:ack:
Poate e bine pt cei de acolo. Teoretic i-a scapat de un alt cutremur mare foarte curand. Dar la fel de bine poate sa mai urmeze si altul acolo...cum a fos tin Mexic in 1985...2 cutremure la 12 ore interval, primul de 8,1 si al doilea de 7,5. Sau in Turcia in 1999, unul de 7,4 pe 17 august si altul de 7,2 pe 12 noiembrie. Orice e posibil, draga Dodo, stii prea bine asta :ack:NU AM SPUS ASA CEVA.
Vrei sa ma superi:ack:
Eu am spus ca a eliberat multa energie si asta e f bine.
Daca va fi seism in Vrancea nu are legatura cu Rusia.