Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dodo ! Iti tot spun acelasi lucru ! Nu se poate trage nici o concluzie din faptul ca a fost acolo un cutremur mare !shhhhhhht.Vrei tu sa ma superi asa cu noaptea in cap:ack:
Ei bine NU!
Poate e bine pt cei de acolo. Teoretic i-a scapat de un alt cutremur mare foarte curand. Dar la fel de bine poate sa mai urmeze si altul acolo...cum a fos tin Mexic in 1985...2 cutremure la 12 ore interval, primul de 8,1 si al doilea de 7,5. Sau in Turcia in 1999, unul de 7,4 pe 17 august si altul de 7,2 pe 12 noiembrie. Orice e posibil, draga Dodo, stii prea bine asta :ack:Dodo a spus:NU AM SPUS ASA CEVA.
Vrei sa ma superi:ack:
Eu am spus ca a eliberat multa energie si asta e f bine.
Daca va fi seism in Vrancea nu are legatura cu Rusia.
Dl Marmureanu a spus ca seismul este diferit de ce se intampla in acea zona deoarece este un cutremur tectonic. In apropierea insulei Tonga se produc de obicei seisme foarte adanci intre 450 si 600km.
De obicei acolo se produc seisme chimice?!?
A mai spus ca este un seism pe verticala si a fost resimtit de toate statiile seismice din Romania dupa 9 minute.
A mai spus ca se asteptau de cateva zile la un seism in acea zona.