Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da, era unda Pmojo a spus:Si pe mine m-a trezit cutremurul de azi. L-am simtit in 2 reprize. Cat a durat pauza dintre ele nu pot aprecia.
Am remarcat zgomotul produs de mobilier si miscarea orizintala a celei de-a doua reprize.
Este posibil ca prima repriza sa fi fost unda P?
Locatia: Popesti-Leordeni, langa Bucuresti, la etajul 1, casa este pe structura de lemn P+1+M.
Initial i-am zis sotiei ca nu a depasit magnitudinea de 5, structura de lemn isi arata avantajele in astfel de situatii, absoarbe foarte bine undele seismice.
E primul cutremur moderat pe care l-am simtit in casa de lemn, cel din 2009 l-am prins in casa veche de caramida.
EarthQuakeEQ a spus:Deoarece in alti ani discutam aici pe forum de efecte naturale precursoare ale seismelor, n-am obervat nimic ciudat, cainii n-au latrat, vremea a fost normala, de-abia acum pare sa apara ceva ceata. E drept ca ma aflu si departe de epicentru. Poate in zona epicentrala sa fi fost ceva mai deosebit.
bogdan87 a spus:Ia?ul, ieri spre sear?, a fost str?b?tut de o forma?iune noroas? imens?, de joas? altitudine, care n-a adus precipitatii. A fost o mas? o masa de nori ap?s?tori care s-a deplasat lent, p?rea ca un OZN uria?.
Imi pare r?u acum c? n-am fotografiat-o, mi-a indus un sentiment straniu.