Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Argintul este un antibiotic grozav. Dar trebuie ca vasul in care este pastrata apa sa fie din argint...
Totusi, argintul nu are influenta asupra metalelor din apa si asupra chimicalelor anorganice....
in bucuresti sunt multe lacuri si la o adica fierbi apa si o folosesti asa...sau nu se poate?:ack:
Nici atunci macar sa n-o bei. Probabil ca poluantii n-or fi in cantitate suficient de mare ca sa-ti povoace pe loc vreun necaz (desi unii au efecte rapide dind diverse tulburari digestive). Eu n-as risca. As rabda mai bine. Intr-un oras e imposibil sa nu gasesti apa.eu ma gandeam la un caz extrem...:ack:
trebuie neaparat un vas de argint? nu se poate folosi si un pahar(recipient) in care sa pui obiecte din argint?
eu am baut apa din lac si nu am patit nimic dar era lac de munte. ciudatenia era ca totul se depunea pe fund(daca spalai ceva) si nu isi schimba gustul:angel:
Acum imi dau seama ca poti folosi o apa oricit de poluata ar fi daca o fierbi si vaporii rezultati ii condensezi intr-un vas rece. Aceea ar trebui sa fie apa 100% (cel putin asa zice teoria...)Procedeul se numeste distilare.