Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
abia asteptam sa vad ce zici. nu te lasa de foto, nu e cazulursamajor a spus:Mă las de foto...
GeoX a spus:Daca v-am suprasaturat cu poze, va rog sa spuneti, ca sa nu mai pun poze facute si in celelalte zone pe unde am mai fost. Eu am vrut doar sa va arat cam pe unde am fost, sa ilustrez cu imagini o descriere seaca. Cand am facut pozele, nu am vrut si nu am avut chef sa tin cont de nici un fel de constrangere, am fost suficient de stresat si de surmenat inainte de concediu pentru ca pe perioada preumblarilor sa mai stau sa imi pun probleme de constrangere. Sunt constient ca pozele sunt un dezastru, dar la urma urmei sunt pozele mele. Daca vreti, le sterg...
De exemplu, pozele cu ursul. Le-am facut de sus, de pe Cristianul Mare, eram aproape de marginea prapastiei, plus ca nu stiam cat are de cand sa ramana ursuletul in poienita respectiva, deci evident ca vroiam sa il prind cand mai era acolo. In 5 minute de cand l-am vazut, ursuletul a plecat spre padure...Oricum mai aveam si alte poze, una nu era chiar atat de clara, evident ca nu am mai pus poza respectiva. Sau pozele de la cariera Podul cu flori. Incepusera sa se ridice/dezvolte niste nori amenintatori, asa ca nu am stat sa cumpanesc la toate canoanele cele mai sofisticate ale artei fotografice, fiindca riscam sa ne prinda o ditamai aversa cu descarcari electrice acolo sus, si nu mai ajungeam si la Pestera. De pozele din pestera nu mai vorbesc, facute in conditii oarecum dificile, umezeala, atentie pe ce calcam si pe ce stam etc.
In sfarsit, daca se considera ca sunt niste aiureli care plictisesc privirile, eu le sterg, nici o problema. Putintica rabdare pana diseara...
GeoX a spus:E adevarat ca am pus multe poze, dar mi-a placut sa le fac, si am vrut sa va arat cam pe unde am ajuns, ce locuri am vazut...Am umblat ceva in special in perioada 20-30 iulie Si asta in conditiile in care eram ingrijorat mereu in legatura cu instabilitatea vremii... Asa o vara cu vreme teribil de nehotarata... Oricum, ma bucur sa spun ca sunt multumit de cum am petrecut acest concediu. O sa va arat si vila unde am stat, mai jos de Paltinis, cam la 5 km...
anda a spus:iarasi te urasc
ia povesteste cum ii ingrijesti