• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Pozele deosebite!
Dar vroiam sa va informez ca in Galati sta si finul meu, Mihai Mircea, inginer-sef la Editura Porto-Franco!

Care dintre voi sunteti disponibili intr-o seara din saptamana viitoare pentru o adunare la o berica, ceva, sa mai punem tara la cale ?
Propun sa ne vedem miercuri 16 decembrie, mai pe seara asa, sa zicem 6-7, la un local din centrul Buc. Astept reactii... :D:rolleyes:

ia uite ce a prins gustul intilnirilor :D

Gx, daca sunt in Buc, vin! Loc si ora, cand stabiliti! Multam\'

:D

Eu as fi in Bucuresti. Deci, prezent.
Numai sa-mi dati un tzar cu o ora inainte.

ok. prezent si eu.....numai sa am vreo treaba pe ultima suta de metri :D

Ok microv, te asteptam cu bucurie :137: :137:

Pana acum: luck, bogdan, microv, subsemnatu\'...:D:D:137::smile:

Eu am ochelari, voi fi la intrarea in Spring Time... O sa am in mana cartea lui Atanasiu. :D :D CUTREMURELE DE PAMANT DIN ROMANIA :137:

Daca nu apare ceva neprevazut, ca la mine cam asa se intampla :D , vin si eu cu cea mai mare placere..

Deci: luck, microv, bogdan, ady, subsemnatu...
Cine se mai inscrie ? :D:smile: :D:clapping:

Maine la 18:30 ne vedem la Spring Time Universitate. :137:
Eu o sa fiu langa intrare, dar inauntru, date fiind si conditiile meteo. :137: :D :D :137:

Gx, sorry, celorlalti, sorry. Maine plec la Brasov, la 7:00, revin joi-vineri...
Next time, maybe!

Intalnire ????? frumos pacat ca nu sunt din Bucuresti si la ce vreme e afara nu ma incumet sa vin :p

Pentru cei cu care nu m-am mai vazut: voi avea ca semn de recunoastere cartea lui Ion Atanasiu CUTREMURELE DE PAMANT DIN ROMANIA. =)) :32: :32:
Repet: ora 18:30 Spring Time Universitate, maine. Va astept cu mare nerabdare sa dezbatem si sa iar dezbatem... :)):p:rolleyes:

pina in prezent, nu am nimic pe rol pentru miine seara, asa ca, cel putin pe moment voi veni...
Geo, ceva rezultat cu wireless\'ul? vii cu el?

Back
Sus