• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Cred ca treaba se amana, pana acum nu a confirmat sigur nimeni in afara de bogdan cel mic :32: :32: Asa ca nu mai are rost, om vedea pe la primavara, probabil... :32:

Eu nu pot.

Dar daca o facem in cursul saptamanii...

In timpul acestei saptamani, la fel si in a urmatoarei, e putin probabil :32: Asa ca se amana pentru la primavara "problema", pana prin aprilie asa nu cred ca mai aduc in discutie :55: S-ar putea sa ma vad cu valy si cu cristi la Pitesti, atat...am drum la Pitesti luna asta pentru ca imi voi sustine referatul, primul raport de cercetare pentru teza. :32: In rest, ramane pe la primavara...:32:

nici eu nu puteam, am 3 examene in ziua cu pricina :32:

Cand facem intalnirea de primavara ? Eu as propune un week-end din a doua jumatate a lui aprilie. Astept sugestii pentru "coordonatele" mai precise, locatie, ora. Si evident, astept sa vad daca sunt ceva amatori :55:

Propun week-endul 24-25 aprilie. Astept sugestii pentru celelalte "coordonate", si evident o crestere a numarului de amatori :55: :55:

eu abia dupa 12 aprilie stiu ce program am :55:

Astept noi reactii in legatura cu intalnirea de primavara. Ce ziceti de saptamana viitoare ?

Propun sa mai amanam un pic, ce ziceti sa stabilim pentru luna mai ? Astept pareri, ziceti ceva...

SI eu sunt de acord, daca intanlirea se tine prin Bucuresti am sa vin si eu. :113:

Propun sa fixam data intalnirii in perioada 11-19 mai, intr-un week-end ar fi cel mai bine. In timpul saptamanii de lucru nu prea pot eu sa plec de la munca mai devreme de 3-3 jumate, asta e...

nuuuuuuuuuu. in saptamina cu 11 mai. atunci pot eu, poate si Ionut.

Sa incercam totusi sa ajungem la un numitor comun, pentru cat mai multi, desi sunt constient ca e greu sa se gaseasca o data si un interval orar potrivite pentru toata lumea. Nu stiu ce sa zic cu fixarea unei zile din timpul saptamanii de lucru, in aceste conditii pentru valy e mai greu sa ajunga la Bucuresti taman in perioada fixata pentru intalnire. Ce facem, cum facem ? Anda ? Valy ? Ionut ? Ceilalti ce mai ziceti ?

as putea simbata, dar mai de dimineata, la 4 sa plec la tren.

Back
Sus