• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Intalnire forumisti

Saptamana viitoare am o sustinere, in week-endul asta trebuie sa lucrez intensiv sa definitivez prezentarea. Intre 21-25 mai plec la Atena la o conferinta. Intre timp trebuie sa mai lucrez si la teza, ca la mine se limiteaza la 150 de pagini, si trebuie sa fiu atent la ce las si ce scot. Nu stiu daca o termin pana in iunie, la cate am pe cap si la servici. Plus ca inca nu ma simt chiar bine, mai tusesc din cand in cand. Asa ca ori intre 1-15 mai, ori in jur de 30 mai, vedeti cand e un week-end. Alte posibilitati nu am.

Avand in vedere ca si eu acum la inceput de mai sunt cam ocupat, nu ca acum as fi mai liber, de altfel se si vede ca mai raman in urma cu raportul :D, asta ca o paranteza, propun data de 2 iunie, 30 mai cazand miercuri, deci ar ramane sambata 2 iunie 2012. Acum astept sa vad daca aveti timp liber, valabil si pentru The Old One., Gx, Dan, si care mai doriti sa participati.

E mai bine asa, pana atunci nici macar week-end-uri libere (in adevaratul sens al cuvantului) nu voi avea. Asta e situatia.

Perfect , ramane stabilita data de 2 iunie 2012,ora 11... in fata muzeului de geologie. Asadar mai asteptam si alti participanti, poate doboram recordul vara aceasta :D

AMR"ul e in scadere :D poate se mai imbuneaza si vremea. Pana acum, din cate stiu eu si'au anuntat prezenta subsemnatul :D , Gx, Dan, Microv. Am vorbit si cu Vali si Ionut poate vin si ei, inca nu se stie.

Eu saptamana viitoare voi fi plecat din tara la o conferinta, sa imi prezint o lucrare. Intre timp, trebuie sa lucrez intensiv la teza, mai am si la servici niste proiecte de facut. Dar...astept cu multa nerabdare ziua de 2 iunie ! :10: :12: Si promit ca ma voi supara pe cine zice ca vine dar nu mai vine...:) Sunt nerabdator sa va mai vad, ca in rest...sunt in stare de :32: :32: :32: :D :76: :D :32:

ady24 link a spus:
AMR\"ul e in scadere :D poate se mai imbuneaza si vremea. Pana acum, din cate stiu eu si'au anuntat prezenta subsemnatul :D , Gx, Dan, Microv. Am vorbit si cu Vali si Ionut poate vin si ei, inca nu se stie.

Mea culpa, am uitat ca si The Old One ne'a spus ca ne onoreaza cu prezenta, asadar asteptam si alti doritori sa participe la intrunirea de sambata 12 iunie 2012, ora 11 in fata la muzeul de geologie.

ady24 link a spus:
Mea culpa, am uitat ca si The Old One ne'a spus ca ne onoreaza cu prezenta, asadar asteptam si alti doritori sa participe la intrunirea de sambata 12 iunie 2012, ora 11 in fata la muzeul de geologie.

ady, fii mai clar: 2 sau 12 iunie? banuiesc ca e vorba de 2 iunie pentru ca 12 pica martea .... 3 ceasuri rele, etc. :bwelcome:

Evident, e vorba de 2...iunie. :p 2 e si nota pe care o primeste ady :bwelcome: :118: :32: :96: :clapping: :12:

microv69 link a spus:
ady, fii mai clar: 2 sau 12 iunie? banuiesc ca e vorba de 2 iunie pentru ca 12 pica martea .... 3 ceasuri rele, etc. :clapping:

E vorba de data de 2 iunie, mi'am incarligat eu degetele si am scris gresit :bwelcome:, deci ramane valabila data de 2 IUNIE

Reamintesc: intalnirea de vara a cutremurofanilor va avea loc sambata, 2 iunie. Adunarea, ca de obicei, in fata Muzeului Geologiei, la ora 10:45.

Pana acuma si'au anuntat prezenta : subsemnatul :bwelcome:, GX, Dan, Teo, The Old One, Microv. Mai ramane sa vorbesc cu Ionut, Adrian si Valy, poate vin si ei. Bineinteles o asteptam si pe Anda care vad ca nu da nici un semn.

ady24 link a spus:
Pana acuma si'au anuntat prezenta : subsemnatul :clapping:, GX, Dan, Teo, The Old One, Microv. Mai ramane sa vorbesc cu Ionut, Adrian si Valy, poate vin si ei. Bineinteles o asteptam si pe Anda care vad ca nu da nici un semn.

ceva noutati? hai, poate ne inmultim.... asa ca primavara :bwelcome:

Pai s-a anuntat si Florin, cu care vreau sa discutam chestiuni serioase, la obiect :bwelcome: :clapping:

Back
Sus