• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Pariuri seismice

Mi-am adus aminte de tine, ca stai linistita dupe\' munti... Si am zis ca nu ar strica Huta Huta

Intr-adevar, tot vroia Anda un Hutza-Hutza... :)) :hypocrite: :rolleyes: :rolleyes: Plange Anda dupa un Hutza fagarasan... :p :worthy: :green: :)

bogda, dar te-ai intrebat ce s-ar intimpla daca ar misca fagarasul simbata, pe la ora 16:45? stiu pe cineva care s-ar da huta mai bine ca mine :)):D:D

La Pitesti se simte mai slab decat la Brasov, oricum :)) :hypocrite: :rolleyes: :rolleyes: :p :)

dar oricum se va simti bine. mai ales daca se produce pe linga rm vl :))

In 1916 intensitatea la Pitesti a fost de maxim V sau VI, spre deosebire de VII la Brasov, care s-a dat hutza bine :)) :hypocrite: :rolleyes: :rolleyes:

te vad eu la VI ce zici, ca bine n-o sa-ti fie :)):harhar::hypocrite:

O vaz pe Anda dansand la VII grade :)) :hypocrite: :rolleyes: :rolleyes: :p :) :worthy:

si ce daca? :))
pun pariu ca nu misca prea curind fagarasul. nu anul asta :hypocrite:

Centru de criza? Teoretic, ele exista si sunt magnifice. In 10 minute, deja este stabilit, etc.
DAR nu or sa faca mare lucru in 5-6 zile.

Interval de 3 zile, cutremur in Vrancea de magnitudine 4-5 la o adancime cuprinsa intre 70-110 km. :rolleyes: :p :) :hypocrite: :rolleyes: :)) :green: :worthy:

noooo. peste vreo doua saptamini unul de 4.2 :)) (intervalul 25-30)

dat fiind ca toti asteapta dupe 5 septemvre..
io zic ca 20..25 august e perfect pt ala mare a lu marmureanu...
tot e la noi ca la nimenea, social, stiintific, etc...
romanika land of choice :))

pst> fara talanga balanga peste 4 ca ne disparura mioritici posibili purtatori:D

noooo. peste vreo doua saptamini unul de 4.2 :47: (intervalul 25-30)

am avut dreptate si cu asta :crybaby::32::clapping::32::ack::32::ack::32::47::D:D:D:D:10::ack::10::38::10::38::10::47::10:

dragul meu, a fost cu 33 de minute inainte de 25. e o abatere acceptabila, tinind cont ca am facut predictia acu 15 zile. hai, recunoaste ca am avut dreptate :crybaby: :clapping: :ack:

andaaaaa.....
vrei sa-tzi faci blog ca a lu (d)istratu?
tu cum le visezi??:crybaby:

nu-mi fac blog, asta e locul meu :ack: sa se mute istratii aici :clapping:
e secret cum le aflu si nu-l spun nimanui :ack: :ack: :crybaby:

nu-mi fac blog, asta e locul meu :38: sa se mute istratii aici :clapping:
e secret cum le aflu si nu-l spun nimanui :ack: :ack: :crybaby:

anda, tu i-ai furat borcanu\' lui Hincu (d-aia nu a mai aparut) :ack:

sa vedem acum, dupa astea 2 ce va fi (poate unul mai maricel 5-6?)

Back
Sus