• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Pariuri seismice

supralicitez!!!!!!!!!!!!!!! pina marti ora 18,25 o sa avem cel putin 5 cutremure de sub 2R

bueyyyy! au fost exact 5! sint tare! am facut si eu o predictie si aia a fost exacta :55:
sa recapitulam: gx a avut dreptate, bogdan a avut dreptate, eu am avut dreptate. concluzia: rusii mai au de studiat. ma gindesc ca poate vin la reciclare =))

Salutare carol si bine ai revenit =)) Te asteptam mai des pe aici, nu vezi ca misca si baba Vrancioaia =))
Ma bag la un nou pariu: seism in Vrancea, M > 2,8 adancime 100-140 km, in interval de 6 zile. :55:

Pariu Cutremure 7+ in lume. teoctist vs magik99

teoctist : numar total max 10 inclusiv

magik99 : numar total min 11 inclusiv

Miza : 1 sticla sampanie (31 dec, miezul noptii sau zilele urmatoare dupa caz... nu ne-am propus (inca) sa facem revu\' impreuna :55:)

In sfarsit, primul pariu serios.
Cosmin din Militari spune ca in 48 de ore vom avea un 5+. In Romania.
Eu il cntrazic.
Pariul este pe o bere :55:

Cred ca am castigat... =))
Cosmin din Militari tre\' sa dea berea =))

eh, am fost pe aici din umbra :)
adevarul e ca am lipsit cu totul si m-am reintors sa vad de ce e in stare vrancioaia
Evident ca mai fac si eu rost de cate un redbull din cand in cand :)

Nu mai apare nici un pariu?
Hai tot eu sa incerc...
Pariez ca vom avea un 4+ pana la 1 iunie :55:

adica in max 5 zile? hmmmm...eu zic ca nu
mai degraba un 4+ la greci :55::harhar:=))

4,2-4,4 in 48-72 de ore la 80-100 km.....
ca tot nu se mai baga nimeni in seama la pariuri cu chestii exacte. Asa, de dragul pariului.

Nu mai apare nici un pariu?
Hai tot eu sa incerc...
Pariez ca vom avea un 4+ pana la 1 iunie =))
CE TARE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTI!!! :55::clapping:=)):clapping:=))

imi cer scuze, am gresit adancimea =))
2009/05/27 03:12:51.54 45.6554 26.5000 141.3 ml 4.41
prognoza confirmata de INFP. Totusi eu nu am spus ca altii pana pe 1 iunie, adica generic, si am dat un interval de magnitudine :55:

daca mai nimeresti o data, dau o bere :55:

imi cer scuze, am gresit adancimea =))
2009/05/27 03:12:51.54 45.6554 26.5000 141.3 ml 4.41
prognoza confirmata de INFP. Totusi eu nu am spus ca altii pana pe 1 iunie, adica generic, si am dat un interval de magnitudine =))

Meriti 10 puncte si esti calificat in etapa urmatoare! =)):clapping::55:

bine, promit sa mai bag si alte pariuri, dar tot pe vrancea. era oricum un pariu calculat :55:

cica eu pariez pe asta :55:

unde citez de la unu de la ii ce tot zice ----
daniel Says:

May 26th, 2009 at 10:48 am
Am data cutremurului.

20 iunie intre orele 14,30-15 , 7,4 grade , aproape 2000 de morti si peste 3500 alte persoane ranite. Cele mai multe victime in Galati si Rep Moldova. Cad in Bucuresti aproape toate blocurile vechi din caramida dar sunt putine victime. Aproape de Constanta va fi un tren deraiat de persoane,incendii la combinatul Galati si o fabrica de oxigen de pe langa Calarasi.

---- pe o bericica, obvious

cica eu pariez pe asta :55:

unde citez de la unu de la ii ce tot zice ----
daniel Says:

May 26th, 2009 at 10:48 am
Am data cutremurului.

20 iunie intre orele 14,30-15 , 7,4 grade , aproape 2000 de morti si peste 3500 alte persoane ranite. Cele mai multe victime in Galati si Rep Moldova. Cad in Bucuresti aproape toate blocurile vechi din caramida dar sunt putine victime. Aproape de Constanta va fi un tren deraiat de persoane,incendii la combinatul Galati si o fabrica de oxigen de pe langa Calarasi.

---- pe o bericica, obvious

joci tare! =))

Si eu am data cutremurului. Am si o ora aproximativa. Maine, candva intre 14 si 16. Doar ca nu stiu unde sau de cat :55:

Nu prea e bine de vehiculat prostiile altora, decat daca in ele crezi si atunci iti asumi si ce ti se va reprosa...Cum sa fie \"Cad in Bucuresti aproape toate blocurile vechi din caramida dar sunt putine victime\" Daca tot cad....Cine este acest Daniel destept ?

Back
Sus