• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Preziceri, prezicatori si predictii

Predictia implica si precizarea LOCULUI in care se va produce cutremurul, cu o precizie REZONABILA. Nu ceea ce fac betivii de la rasarit, care sunt absolut jalnici.

ma uitai si eu pe site-ul cu bife pt rus si vazui ca cica a prevazut unul de peste 6 in grecia. oare doamnele de acolo se multumesc cu ala de 4.6? ca doar e in grecia... oricum, nu le intereseaza magnitudinea. cred ca l-au bifat si pe asta :harhar::rolleyes::harhar::rolleyes::worthy:
acu or sta iar cu ochii pe luna plina ca doar e portocalie. clar vine ceva :worthy:

\"Scientific\" - forecast laboratory of earthquakes - \"Predictie\" :harhar: rusi
SURSA: http://quake_vnb.rshu.ru/index_eng.html

14 august 2009
[attachment=4886:200908/post_1953_1250205894_95410435d13bb6978fe4d82fb368ec40.attach]

15 august 2009
[attachment=4887:200908/post_1953_1250205912_605fd59ff2b05b7bbffa38269dee02d9.attach]
[attachment=4949:200908/post_1953_1250252579_b774f29e81ee29eddf338440c2004f95.attach]

16 august 2009
[attachment=4950:200908/post_1953_1250252616_5fcaf0a665d0468a654802764ce64e86.attach]

Earthquake \"Prediction\" :harhar: by Tiempe - Earth Sensitive quake predictions
SURSA: http://earthquakepredictionbytiempe.blogspot.com/

14 august 2009
[attachment=4888:200908/post_1953_1250205940_5f78c8ae8e51a03f7a327a41d6eef358.attach]

15 august 2009
[attachment=4889:200908/post_1953_1250205954_cc4a53d4edf7f2777dc72848af8fbf0c.attach]

16 august 2009
[attachment=4890:200908/post_1953_1250205966_da1f1973696a5fffbd01e4c14a30f957.attach]

17 august 2009
[attachment=4951:200908/post_1953_1250252647_efa6892ce2d075970f1e65bff820de02.attach]

Scientific\" - forecast laboratory of earthquakes - \"Predictie\" :) rusi
SURSA: http://quake_vnb.rshu.ru/index_eng.html

19 august 2009
[attachment=5111:200908/post_1953_1250635845_3f1f57b03a90fc78f46d226572dcfbe0.attach]

Eu zic ca e mai degraba loterie... :) Asa pot si eu sa pun pe o harta globala puncte rosii, verzi si albastre in diferite locuri si sa zic ca prezic cutremurele. Cand consumatorii de spirtoase din fundul Siberiei (expresie patentata de arkan :30: ) pretind ca prezic cutremurele din toata lumea citind in nori si in stele... ce mai, e de rasul curcilor si al gainilor banale :27: :27:

hai mai gx!!! doar am prevazut si eu atitea cutremure! si n-am consumat spirtoase. nu vrei tu sa accepti ca sint oameni cu har :) :30:

Iata, asadar, ca asa-zisii prezicatori rusi nu le prea nimeresc. E si firesc sa se intample asta. Nu poti pretinde ca prezici cutremurele citind in nori si in stele si punand puncte albastre si verzi pe o harta globala, asa, care incotro, dupa cum viseaza ruznacul respectiv, sub anumite “influente”, probabil bahice. Probabil ca acei asa-zisi savanti rusi au consumat si consuma SPIRTOASE la greu, ce mai ! Or fi in pragul comei alcoolice :)) :D :26: :26: :27: :27: :) :30: Si nu se mai controleaza, saracii rusi. De altfel, e cunoscut faptul ca starea naturala a ruznacului este betia acuta. :D
In primul rand, eu nu cred in tele-previziuni. Nu este realista, oricum, o astfel de abordare. Asa, pot si eu sa zic ca saptamana asta vor avea loc cutremure undeva in lume, iau o harta, ghicesc in nori si in stele si gata, am prezis cutremurele punand cercuri colorate in zone oricum active, care dau saptamanal cutremure.
In al doilea rand, asa-zisii savanti rusi nu au cum sa inteleaga ce se intampla in zonele respective, deoarece nu se afla la fata locului. Ideea de previziune de la distanta este nesustenabila.
In al treilea rand, s-a dovedit deja ca ceea ce fac eu sunt niste incropeli fara rost. Nu au prevazut cutremurul de 6,4 grade din insula Creta, cutremur crustal oricum, deci sa ma scuteasca de aerele lor de mari prezicatori seismici.

Evident, nici acest seism din Marea Norvegiei nu a fost prevazut de catre geniile rusesti, desi a avut magnitudinea moment peste 6,0. Iata, asadar, ca nu e nimic de capul acelor asa-zisi prezicatori rusi, probabil doar votka Stalinskaia :) :30: :27: I-a bulversat votka... bautura, bat-o vina :27: Rusii sunt bulversati :26: :26:

Bre, lasa bre lumea sa prevada. Ca vine dreaq cutremurul si ne ia pe nepregatite! :)

\"Pana atunci mai aruncati din cand in cand un ochi pe seismograma si numai asa o sa stiti cand se intampla marele eveniment.\"

Fraza asta este dementiala... :27: :)=)):30:

Va dati seama ce circoteca va fi in situatia producerii unui seism vrancean de magnitudine 6-6,5 ?? Un cutremur care, oricum, nu e catastrofal. Chiar si la un cutremur mai mic, de 5,5-5,7 grade, de marimea celui de la 25 aprilie, vor fi \"discutii\", chitzaieli la istrati, circ, nene...

Va dati seama ce circoteca va fi in situatia producerii unui seism vrancean de magnitudine 6-6,5 ?? Un cutremur care, oricum, nu e catastrofal. Chiar si la un cutremur mai mic, de 5,5-5,7 grade, de marimea celui de la 25 aprilie, vor fi \\"discutii\\", chitzaieli la istrati, circ, nene...

Pe blogul lui Istrate s-a dat alarma . Au crescut vibratiile si cica e posibil sa se produca un cutremur pina in 6.3 grade :)

hai ca am revenit la viata.
Omul ciumek e cel mai tare, da ora exacta, insa a omis un lucru enorm de important: e ora Romaniei sau GMT ? :)
Istrate anutase inaintea ciumekului ceva pentru septembrie insa este mult mai evaziv in declaratii: k poate e vb de ceva la turci, bulgari sau zona balkanica. Baiatul e de treaba, miza foarte mare pentru el deoarece daca nu se produce nimic pana pe 15 e in plopi. A avut grija sa spuna insa ca poate la fel de bine sa fie si un element negativ pentru RO. Aici avem in mod evident asumarea rasp. guvernului, dar si discursul presedintelui din parlament.... prin urmare exista o scapare, poate se incaiera careva si gata. Oricum ar da guvernul tot o sa existe un comentariu: fie ca a respectat acordul fmi si si-a asumat raspunderea, si mama nene ce rau o sa fie in ro, fie ca amana asumarea si ne punem cica in cap fmi-ul. Pentru multime poate prinde o chestie din asta pentru ca multimea uita ca sunt alegerile inca putin si ca oricum fmi-ul nu mai e acelasi de acu 20 de ani.
Fotonsas-ul e si el dupa cum se stie in focuri, ca parca ar misca ceva, dar neimportant. Pana la urma cred ca singura chestie pe care as lua-o in considerare ar fi fie un semafor rosu care e dat de senzori, fie cel verde pentru ca pe verde se intampla toate.
M-am uitat la cele doua pisici proprietate pers si sunt cam la fel ca intotdeuna, pestii trag la somn acum ca in cateva minute li se inchide automat lumina, vinul fierbe si borboroseste exact cum trebe, astia se cearta la televizor ca intr-o zi normala :)
Vis a vis de foton, e adevarat, exista de doua zile un ceva pe axa Y (N-S) si la mine pe accelorograf, acel ceva fiind un zgomot care deobicei nu exista sau daca exista seara dispare complet, insa de doua zile el ramane. Nu este vb de zgomot de la fire pentru ca am avut destule momente cu aproape zero acceleratii ce X si Y.
Oricum spre linistea voastra am pus accelerometrul pe ups-uri, asa ca daca e ceva nu veti pierde nimic, inregistrez totul :)
Cat despre duminica dimineatza o sa fiu in Bucuresti, acasa, probabil la ora 9 am sa dorm daca nu cumva fi-mea o sa aibe alte planuri:crybaby:
Nu in ultimul rand, admin, iti multumim pentru scara aia de culoare rosie sau cum mai este ea, insa datorita tie vom dormi mai linistiti dupa ce ne vom face mishto la noi pe forum de bazaconiile tale :30:

BZI e o mizerie de ziar, nu mai tarziu de acum o saptamana citau un pseudoarticol de pe un blog, despre cum sa bati o femeie. Stiu ca l-am postat pe shoutbox la momentul respectiv, spre contemplare siderata. E fix genul de fituica mizerabila care ar publica tampenii despre oameni-macnet.

Edit ulterior. Foarte bun acest comentariu:
Trebuia specificata si sursa unei asemenea stiri.Cred ca este vorba de vocea radiolui ,,Spital nr.7\" Iasi pentruca numai acolo se mai intalnesc prezicatori,fosti imparati si actuali imparati,trimisi ai domnului pe pamant etc.O asemenea stire nu are ce cauta intr-un ziar care se spune ca se respecta.

Se lauda ca ar fi prezis nu stiu ce evenimente seismice. In primul rand, in zilele mentionate nu s-au semnalat evenimente notabile, eventual cu exceptia seismului din 6 martie 2006. Numai ca la vremea respectiva nu am gasit nimic publicat, de ce nu a facut caz atunci ca ar fi prevazut seismul din martie 2006 ? Deci este clar ca alegatiile dumnealui sunt total nefundamentate, iar ceea ce pretinde acum e doar din dorinta meschina de a-si face publicitate, de a fi prezent pe prima pagina a ziarelor. Se ia de mana cu tabloidele. E si daca printr-o pura coincidenta o sa fie maine un seism de 5,9 grade, evident ca o sa se laude asa si pe dincolo. Desi nu inteleg cum un cutremur de 5,9 grade ne-ar trimite in a 5-a dimensiune =)) =)) Numai bazaconii... :12: :12:

Back
Sus