stai calm, ca si eu am patit-o, a venit prin 2006 o hirtie de la fisc cum ca sotul meu nu platise impozitul pe anul 2000!!! nu era chiar mult, dar stiam sigur ca tatal meu fusese si-l platiese. culmea ghinionului, aruncasem chitanta cu vreo 3 luni inainte, la curatenia de paste. m-am dus si m-am luat la trinta cu fatucile alea nevinovate, care sustineau sus si tare ca nu e platit. si ca ele nu au arhiva pt chitante si ca trebuie sa platesc si penalizari!!! evident ca mi s-a parut obraznicie curata! norocul meu a fost ca o stiam pe sefa si in plus aveau un audit. le-am amenintat ca ma duc direct la auditori si asa au chemat-o pe sefa care le-a pus sa caute in arhiva, unde, stupoare, au gasit chitanta...mai ramasese beleaua cu penalizarile, pe care chiar voiau sa le platesc! penalizari pt un impozit platit in urma cu aproate 6 ani :clapping: dupa alta amenintare cu comisia de audit, au sters si penalizarea.
mai tirziu am aflat si explicatia, inlocuisera programul si o desteapta pierduse cam 30% din date! si acum o luau din urma, cine platea, bine, cine nu, venea cu dovezile si reconstituiau baza pierduta. suna a Romania?