• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sa radem cu Istrate!

Bazaconiile de pe blogul mentionat nu pot fi incadrate la perle, acolo e vorba de nebunie in toata regula, ca sa nu spun dementa.

eu nu inteleg de ce careva cu mai mult timp nu da judecata libertatea pe de o parte dar si pe proprietarul acelui blog de ciudati ca sa nu le spun altfel

Normal ar fi sa se autosesizeze autoritatile statului, Clubul Roman de Presa...

libera exprimare este un drept.
Insa daca Popescu spune ca nu mai poate dormi, ca are probleme la servici si alte faze se poate umple de bani

Saracu\' Istatzelu\" Il sapa concurenta chiar pe blogu\' lui!!! :ack:
\"Oaie Says:
August 15th, 2009 at 8:49 pm
Cutremur in Vrancea (Nereju) , 13 septembrie , 125 km adincime , 7.4 magnitudine . PS : In Bucuresti pica blocul Patria !

Ana Says:
August 15th, 2009 at 8:58 pm
@Oaie: de unde ai informatia? Vor fi multi morti? ce alte orase vor mai fi foarte afectate?
Oaie Says:
August 16th, 2009 at 5:16 pm
------ Baza pentru mesajul scris legat de producerea unui cutremur in zona Nereju in data de 13 septembrie il constituie semnalele pe care le primesc . Un cutremur mare in data respectiva e inevitabil si va darama blocul Patria precum si alte blocuri din Bucuresti si nu numai . Vad numai moloz si praf in acest moment . Nu e bine

mike Says:
August 16th, 2009 at 8:25 pm
@112 Oaie, te rugam mai multe detalii in legatura semnalele pe care le primesti.\"
:harhar::worthy::ack::ack:
Si uite tot asa!
Cat despre ce va spue daca nu \"iese\" evenimentu\' in septembrie? Sa fim seriosi, are cel putin o mie de explicatii!!!
Imi place cand da mesaje de genul accidente rutiere sau \"cutremur de 6 la noi sau de 6,5 in alta parte in urmatoarele x zile..\"- mesaje care se vor concretiza 100% si apoi fa(za)nii cad in extaz : S-A ADEVERIT MESAJUL!!

Cum spuneam, daca incep sa se trateze 99% din cei care \"vorbesc\" pe acolo creste profitul farmaciilor din Romania!!:worthy::32::harhar::clapping:

EarthQuake, Clubul Roman de Presa ??? :ack: :ack: Ha, ha...
Adunarea ctp-istilor care il premiaza mereu pe dan diaconescu, sa se autosesizeze ?? :ack: :ack: :worthy: :worthy: :harhar: :harhar: Asa imi \"place\" mie asa-zisul CRP...

EarthQuake, Clubul Roman de Presa ??? :D :)) Ha, ha...
Adunarea ctp-istilor care il premiaza mereu pe dan diaconescu, sa se autosesizeze ?? :26: :26: :27: :27: :) :30: Asa imi \\"place\\" mie asa-zisul CRP...

eu am zis de crp, la modul normal, ca ei isi fac treaba \"romaneste\" asta-i altceva :D

Dragilor, adminul nu doarme!!! Lucreaza din greu la forum!!! Lumea sta la coada sa se inscrie, pt ca acolo halucinatiile, scuzati previziunile, se posteaza aproape in timp real!
Vom avea material didactic pentru cursurile de psihiatrie!!!! :30: :)

si nu doar ca sint in timp real, dar sint si ferite de ”bratul legii” . cred ca admin isi face baza de date :)
faine conditiile: „Ce incerc eu sa spun este faptul ca: trebuie sa fi OM, iar in alte tari aceste reguli sunt subintelese si chiar jicnesti spunandu-le.
Am speranta ca va veti comporta civilizat si chiar veti lega prietenii intre voi.”
deci, se vrea a fi un forum de socializare???

o bila alba pt admin (si acum vorbesc serios): explica pas cu pas cum se face inregistrarea pe forum, asa incit sa se descurce si unul care o face pt prima data.

Tare forumul:)) nu am mai ras atat de foarte mutl timp.
Blogul era nimic, aici multi isi dau frau liber.
Cel mai mult m-a \"impresionat\" Cristina_Teodora, :

\"iar linkul acesta : http://www.fda.gov/. este al americanilor pe care SINCER eu ii detest cel mai mult pentru ca au facut cele mai mari orori in lumea asta moderna .... inclusiv asasinarea propriilor cetateni prin demolarea controlata a turnurilor de la WTC in 2001 - sub masca asa ziselor atentate teroriste - motiv de a ataca tarile arabe si de a mai pune mana pe niste petrol.
Asa ca - va rog - FARA AMERICANI !!!!!!!!!!!!!!\"
:27::27:):)=)):30:

Tare forumul:)) nu am mai ras atat de foarte mutl timp.

A aparut si un forum ?? :) :30:=)) Un spatiu mai bine organizat pt eliberarea vibratiilor si conectarea la bigbangistul primordial ?:27: Ma voi \"documenta\" cu prima ocazie cind voi avea chef de ris:)). Diseara, adica.

cica trebuie sa-ti faci cont :26:

:)=)):30: Pe forumul lui istrate??? informatia inscrisa acolo nu e spre cunoasterea publicului larg=)) ? Trebuie sa trec vreun test :27:? Si daca nu-s eligibila :27:? Voi suferi impreuna cu propriile-mi vibratii neimpartasite=)) ?
Stupid...

stai linistita, nu cred ca e cu test. dar iti trebuie cont, ca aici :)

Una, stai linistita, contul se face usor, distractie garantata!
Topicurile au mai mult sau mai putin legatura cu \"vibratiile\" dar sunt perle din belsug!:):27:):30:

Da, cred ca distractia e mare acolo... . Sincer, ma distrez mai mult aici citind extrasele discutiilor de acolo, spuma:)). Prin luna mai, mai citeam pe acel blog si, la scurt timp, mi-a pierit umorul... . Cred ca multi oameni, avem o limita la stupiditate (cu siguranta, fiecare califica stupiditatea in felul sau si precizez asta din teama de a nu disturba pe cineva cu intolerantele mele, dar nu e cazul, pe acest forum...); iar pe acel blog - asa cum voi verifica si pe acel forum, cit de curind:)) - stupiditatea e la ea acasa.

\"Hai sa visam un cutremur noaptea...\"

manuela
Re: Vise premonitorii si semne prevestitoare ale unui cataclism
Posted: Mon 24 Aug , 2009 1:26 am

Buna seara eu am visat cutrem azi noapte ,nu simteam ci doar vedeam seismograma pe low ....am mai visat acum 2 luni cred un cutrem de 10,8R la adancimea de 660km nu stiu ce sa insemne dar pe cat fusese de mare pe atat nu erau distrugeri si nu ma lamuream cum fusese posibil un cutrem asa de mare sa produca asa putine pagube.La intrebarea mea catre cineva mi s-a rspuns ca motivul era ca se produsese la o adancime f mare si ceea ce ma mira e ca nu era nimeni pe strada decat in vis stiam ca au ramas f putini pe pamant .....acest vis mi-a ramas in minte si nu pot sa-l mai uit
nu stiu ce ar putea insemna dar de atunci eu simt multe cutrem ce se produc in lume mai ales cele mari cu max jumatate de ora inainte

\"Fata, daca nu te potolesti iti dau una intre felinare!\"

didona38
Re: Vise premonitorii si semne prevestitoare ale unui cataclism
Posted: Tue 25 Aug , 2009 3:55 pm

MANUELA .... parerea mea este urmatoarea ..... fata daca un om iti spune ca gresesti - IL FACI NEBUN ... daca doi oameni iti spun ca gresesti - II CREZI INCULTI .... daca trei oameni ( aici sunt mai multi )iti spun ca gresesti - MAI GANDESTETE CE ESTE ANORMAL CU TINE FATA

in primul rand nu am jignit pe nimeni .... daca asa o iei este treaba ta si alegerea ta ... MAI DUTE PE LA BISERICA FATA

\"In spiritul sarcinilor subliniate de tovarasul Admin\"

doru
Re: Ne asteapta un cutremur azi
Posted: Tue 25 Aug , 2009 8:12 pm

salut la toata lumea!
trebuie sa avem incredere in acesti domni: istrate si admin, altfel de ce ne-am adunat aici?
au promis ca daca e ceva ne anunta
trebuie sa fim atenti la postari

\"Tradare sa fie, dar sa stim si noi ce pun astia in vaccin!\"
sau
\"Cum sa facem reclama la concurenta\"
sau si mai bine:
\"Un pic mai negativ, un pic mai mult negativ, negativ obisnuit, mai negativ, destul de negativ, mai mult negativ, foarte negativ, negativ exagerat\"

cristina_teodora11
AVETI INCREDERE IN VACCINARI ?
Posted: Fri 21 Aug , 2009 12:35 pm

In ultima vreme apar tot mai multe pareri contra vaccinarilor.
De ce ??? - puteti urmari in detaliu pe acest site :

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/07/gripa-porcina-paralizie-astm-autism.html

Mărturii contra - dovezi contra - efecte secundare foarte negative ascunse in mod deliberat populatiei ......
Cititi si va informati ......

# alex Says:
August 29th, 2009 at 1:44 pm

asta cu australia noaptea,blocuri vazute de pe apa…e tare.Seamana cu Stargate Atlantis.Serios,cum de stie dl.Istrate ca e Australia.Si eu visat aseara o zona verde si campie…putea fi si Japonia…Cat de complicat e de descris treaba? Sa nu murim prosti macar…Altfel suna a vrajeala.

Admin:
Pai e ff simplu, dl Istrate este un fel de satelit, care orbiteaza in jurul Pamantului iar cand o entitate in cheama el coboara (nu se teleporteaza) si vede forma /sau unde coboara.

Oricum e bine sa vizezi campii :)

acu pricep ce era steaua aia luminoasa pe care o tot vedeam eu. e dl istrate pe post de satelit :30:

Back
Sus