EarthQuake1
New member
- Scor reacție
- 0
Bazaconiile de pe blogul mentionat nu pot fi incadrate la perle, acolo e vorba de nebunie in toata regula, ca sa nu spun dementa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
EarthQuake, Clubul Roman de Presa ??? ) Ha, ha...
Adunarea ctp-istilor care il premiaza mereu pe dan diaconescu, sa se autosesizeze ?? :26: :26: :27: :27: :30: Asa imi \\"place\\" mie asa-zisul CRP...
Tare forumul) nu am mai ras atat de foarte mutl timp.
cica trebuie sa-ti faci cont :26:
manuela
Re: Vise premonitorii si semne prevestitoare ale unui cataclism
Posted: Mon 24 Aug , 2009 1:26 am
Buna seara eu am visat cutrem azi noapte ,nu simteam ci doar vedeam seismograma pe low ....am mai visat acum 2 luni cred un cutrem de 10,8R la adancimea de 660km nu stiu ce sa insemne dar pe cat fusese de mare pe atat nu erau distrugeri si nu ma lamuream cum fusese posibil un cutrem asa de mare sa produca asa putine pagube.La intrebarea mea catre cineva mi s-a rspuns ca motivul era ca se produsese la o adancime f mare si ceea ce ma mira e ca nu era nimeni pe strada decat in vis stiam ca au ramas f putini pe pamant .....acest vis mi-a ramas in minte si nu pot sa-l mai uit
nu stiu ce ar putea insemna dar de atunci eu simt multe cutrem ce se produc in lume mai ales cele mari cu max jumatate de ora inainte
didona38
Re: Vise premonitorii si semne prevestitoare ale unui cataclism
Posted: Tue 25 Aug , 2009 3:55 pm
MANUELA .... parerea mea este urmatoarea ..... fata daca un om iti spune ca gresesti - IL FACI NEBUN ... daca doi oameni iti spun ca gresesti - II CREZI INCULTI .... daca trei oameni ( aici sunt mai multi )iti spun ca gresesti - MAI GANDESTETE CE ESTE ANORMAL CU TINE FATA
in primul rand nu am jignit pe nimeni .... daca asa o iei este treaba ta si alegerea ta ... MAI DUTE PE LA BISERICA FATA
doru
Re: Ne asteapta un cutremur azi
Posted: Tue 25 Aug , 2009 8:12 pm
salut la toata lumea!
trebuie sa avem incredere in acesti domni: istrate si admin, altfel de ce ne-am adunat aici?
au promis ca daca e ceva ne anunta
trebuie sa fim atenti la postari
cristina_teodora11
AVETI INCREDERE IN VACCINARI ?
Posted: Fri 21 Aug , 2009 12:35 pm
In ultima vreme apar tot mai multe pareri contra vaccinarilor.
De ce ??? - puteti urmari in detaliu pe acest site :
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/2009/07/gripa-porcina-paralizie-astm-autism.html
Mărturii contra - dovezi contra - efecte secundare foarte negative ascunse in mod deliberat populatiei ......
Cititi si va informati ......