• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sa radem pe Mobotix

Ady de pe mobotix e o oarecare Adriana din Constanta, o tipa care vede t-uri si care tot invoca nu stiu ce grafice, il invoca si pe maimutzoiul ala de tiempe.

Postat de mihaela in 2011-04-04 08:59:35 GMT
nu trebuie sa va faceti griji decat atunci cand vedeti ca si pe low o ia razna fiindca pe low indica atunci cand e la noi si e mai mare

Asta chiar ca-i culmea, intrebarea e daca mai apuca mihaela sa se uite pe Mobotix cand o "ia razna pe low"
rotfl.gif

Tovarasa Adriana din Constanta iar se da in spectacol, saraca, pe mobotix. Iata ce posteaza madam ady:

Postat de ady in 2011-04-08 14:11:59 GMT
in orice caz,tamburul arata naspa
Postat de ady in 2011-04-08 14:10:57 GMT
TIEMPE,prevede cutremur>4,5 la noi, pe 9aprilie,deci maine
Postat de ady in 2011-04-08 14:09:55 GMT
arata naspa

Ca de obicei, gainusa asta il citeaza pe acel sarlatan care prezice nu stiu ce. Saptamana trecuta, adriana din constanta era disperata ca vede T-uri pe seismograma. :D :55: :(( Bine ca n-a vazut 8-uri :57: :57: :57:

las ca nici cu elis nu mi-e rusine :D

Postat de elis in 2011-04-08 15:14:10 GMT
nu cred ca tusul e de vina, seismograma arata trist...undeva "fierbe"

Postat de ady in 2011-04-08 20:29:37 GMT
TIEMPE,prevede cutremur la noi pe 9 april,deci maine>4,5

Saraca Adriana (ady) din Constanta. Insista, biata femeie...
Draga Adriana din Constanta, de n ori pana acum sarlatanul tiempe a tot postat preziceri cu seisme multiple de 4 sau 5 in Romania, si ABSOLUT NICI UNA NU A FOST CONFIRMATA DE REALITATE. Draga Ady din Constanta, calmeaza-te, te rog, lasa istericalele astea. Stiu ca pretinzi ca vezi T-uri si alte aberatii. Mai bine ai vedea 8-uri :D :55: :((

APostat de ... in 2011-04-08 22:25:47 GMTVantul care bate misca acul pe HIGH si din cauza asta e asa agitat... Eu cred ca si turistii de la Muntele Rosu agita HIGH-ul, gratarele, manelele si alte miscari de trupe. Cred ca si ursii misca acul caci au iesit din hibernare. Dar sa fim NE linistiti... acul se unduieste in vantul naprasnic ce poarta pe culmi inalte observatorul seismic.

Poate "inregistreaza" vantul care bate in capul unora, ca de creier nu poate fi vorba
rotfl.gif
rotfl.gif

Postat de ady in 2011-04-09 07:47:46 GMT
in orice caz teurile care apar,asta prevesteste si tamburul arata naspa,semafor ,limita superioara,portocaliu
Postat de ady in 2011-04-09 07:46:02 GMT
@iulian,vezi ca am dreptate?
Postat de ady in 2011-04-09 07:44:54 GMT
mai citeste o data,iuliansi vezi ca si ai nostri prevad acelasi lucru,da clic pe buc,sau constanta
Postat de ady in 2011-04-09 06:26:10 GMT
@iulian,pt azi scrie clar romania,ce spui tu a fost mai de mult

Saraca femeie. Aceasta Adriana din Constanta are niste probleme undeva. Macar daca ar vedea 8-uri, ar merge :D :55: :((

Postat de ady in 2011-04-09 11:33:51 GMT
oricum la japonezi se mai asteapta unul de 8grade, vai de capu lor, li se vor micsora ochii de tot

...decreteaza tanti Adriana. :57: Saraca femeie...atata poate si ea, ce sa faca. Vede T-uri :D cica e semn rau. 8-uri, tanti Adriana, iti recomand 8-uri :(( :55:

Postat de max in 2011-04-15 20:09:07 GMT
alert sa nu iei in seama ce scriu cei de aici ca nu au nici-o idee stralucita nici cin scriu macar de ar citi si nu au mai comenta de tot räsul...tine-o tot asa alert
Postat de News Alert in 2011-04-15 19:27:42 GMT
Se pare ca din ce in ce mai multi oameni din SUA vorbesc de un sfarsit apocaliptic al planetei pe data de 21 mai 2011. Crezul lor se bazeaza pe mai multe profetii biblice bazate pe numere exacte.

Starea mintala a lui Alert de pe MOBOTIX se agraveaza dramatic. Evident, ii tin isonul si pupincuristi de duzina. Ce penibilitati.
Alert e un din ala, sectant habotnic care caraie si se vaicareste ca sa ne pocaim sa vine sfarsitul, si bla-bla-bla ...:uameni: :uameni:

Postat de mov in 2011-04-17 07:47:10 GMT
nu uitati de quanta de camp electromagnetic! Alert, esti varza, taica. te faci de rahat. ai succes doar la inculti.
Postat de ady in 2011-04-17 07:45:48 GMT
buna dimineata
Postat de Stephen Hawking in 2011-04-17 06:37:42 GMT
mai am niste bossoni si o lada de tahioni ramasi de o masina veche, crezi ca ma ajuta Alert ? sau sa trec pe la market sa ma iua niste fermioni si un kil de neutroni ?
Postat de qwerty in 2011-04-17 06:07:59 GMT
Startrek, bai acesta
Postat de :uameni: in 2011-04-17 05:55:57 GMT
SFAT NU TE MAI UITA LA STARTRECK CA NU ORICE ESTE ACOLO ESTE SI REAL OK.
Postat de :uameni: in 2011-04-17 05:54:19 GMT
DE DISPERSIE AI AUZIT ? CAM ASTA AR TREBUI SA FACA FOTONII IN SPATIU EU ASA AM CITIT TU UNDE AI CITIT?
Postat de :ack: in 2011-04-17 05:52:29 GMT
WAA ALERTE CE INSEAMNA PENTRU TINE SPATIU FOTONIC? O INCAPERE PLINA CU FOTONI ADICA UN VID CU FOTONI ?CA NU INTELEGEM , FOTONII AIA SE PLIMBA PRIN SPATIU SI [NU] TIND SA SE IMPRASTIE STA ASA SA INTRE PAMANTUL PRIN EL?EXEMPLIFICA TE RUGAM.
Postat de @Alert in 2011-04-17 05:35:22 GMT
bai Alerte, cauta macar niste traduceri mai fericite, ce vii cu toate porcariile?
Postat de @ALERT in 2011-04-16 21:44:23 GMT
Pe cuvantul tau?
Postat de ALERT in 2011-04-16 20:56:10 GMT
in perioada imediat urmatoare, 2011-2012, Pamantul va intra intr-un spatiu fotonic, iar aceste particule elementare vor forma o quanta de camp electromagnetic rezultat in urma ciocnirii intre un pozitron si un electron. Aceasta trecere va anihila toate campurile noastre magnetice si electrice.

Macar nu mai e necesar sa comentam noi aberatiile lui Alert. Au facut-o deja "colegii" lui de pe Mobotix.
boid.gif

ALERT este un sectant cu manifestari de paranoia avansata, cu neuroni distrusi in proportie de 90%, si care manifesta o degenerare progresiva, accelerata, a tututor functiilor mintale. Individul este unul dintre cei care se vaicaresc si tipa ca sa ne pocaim, ca sfarsitul e aproape, si alte baliverne scornite de mintea lui bolnava.

alert asta spune niste prostii mai mari ca ale lui ionut de la tulcea :uameni:

Postat de mimi in 2011-04-20 14:13:12 GMT
nu cred nimik ce zice tiempe
Postat de ady in 2011-04-20 13:55:04 GMT
TIEMPE,prevede la noi cutremur>4 pe 22, stiati?
Postat de ady in 2011-04-20 13:54:13 GMT
ziua buna la toata lumea

Iar incepe caraghioasa aia de adriana din Constanta cu tiempele ei. Am impresia ca tipesa e indragostita de tiempe. Toata ziua buna ziua, isterica asta de ady din Constanta invoca nu stiu ce t-uri pe care le vede ea, si cica t-urile preceda cutremurele din Romania si Bulgaria !!! :uameni: :uameni: Draga adriana din Constanta, iti sugerez niste 8-uri, e o solutie mai profitabila.
De fapt, mie imi este tare mila de toti cei care cred tampeniile acelui idiot de tiempe. Sunt oameni incapabili sa lege rationamente simple, oameni pe care, cum se spune, "nu ii duce" ceea ce trebuie. Absolut nimic din ceea ce a invocat acel asa-zis prezicator, habar nu am pe ce baze, nu s-a confirmat pentru Romania. Mai nou, maimuta aia de tiempe prezice cutremure de 4+ langa insula Honshu :ack: :ack: Un borfas ordinar, ca atatia altii.
Cat o priveste pe madam adriana din constanta, e clar dusa...

Postat de ALERT in 2011-04-20 20:34:06 GMT
Japonia se pregăteşte de extincţie! Urmează un cutremur mai mare decât cel din martie

Dementa la paroxism. Si aceasta dementa apartine fie unui pusti care nu are ce face, fie unui sectant religios care propovaduieste vaicareli cu sfarsitul e aproape si alte prostii. I-as interna pe indivizi de soiul asta in centre speciale, cu aplicarea de terapii bazate pe socuri electrice. Oare cum ar reactiona ALERT la o terapie cu socuri ?

Postat de io in 2011-04-28 04:59:40 GMT
!!!, te rugam sa dezvolti subiectul. Ce animal mai este si " azbestul" asta care a revenit acum la viata ?

No comment.

Postat de ady in 2011-05-01 07:25:25 GMT
la Constanta s-a simtit, m-am trezit din somn, credeam ca am visat
Postat de qwerty in 2011-05-01 07:24:24 GMT
Momentan nu a fost nici o replica si au aparut o gramada de T-uri.

Iar incepe tanti ady cu T-urile ei. :uameni: :uameni: Saraca femeie, e dusa cu sorcova sau cu pluta, are goange undeva :ack: :ack: Adriana din Constanta, vine goanga pe carare, nu gaseste de mancare si...tzusti pe tanti ady de la constanta si o papa :99:

Asta cu t'urile m'a amuzat si pe mine copios, tot citeam azi de pe mobil ce le mai coace mintea la moboticsi :uameni:

Saraca adriana din Constanta, are niste chestii la mansarda, e clar ca sufera, biata de ea...

Postat de nona in 2011-05-04 09:05:38 GMT
la tiempe pe undeva pe acolo arata continentele si niste puncte care vibreaza banuiesc ca reprezinta tensiunea teluricapentru zilele urmatoare 5 si 6 arata ca vibreaza in zona noastra si a continentul african
Postat de Ana in 2011-05-04 08:24:08 GMT
ce se vede acum sunt oare vibratii sau ce ? daca este cineva sa-mi raspunda va rog

Astia sigur sunt istrati :uameni:

Postat de ValiTl in 2011-05-04 12:20:18 GMT
De ce pe "LowAmplification" nu se mai VEDE NIMIC? O fi devenit de HighAttenuation poate...

Saracul ValiTI. Daca isi inchipuie ca un amarat de 3.8 la suprafata in nordul Dobrogei este inregistrat pe low in Vrancea... Nici nu stiu daca sa rad sau sa-i plang de mila....

Back
Sus