Postat de X: in 2011-02-19 23:40:30 GMT
...cei de serviciu in seara asta la infp,[color=\"#FF0000\"]va jucati cu vietile oamenilor pe banii publici[/color]!...aveti instructiuni sa nu aflam sau sa nu vedem nici o alerta?
Postat de in 2011-02-19 23:38:51 GMT
trebuie sa-i punem la punct...sa se duca naibii acasa ca sunt platiti degeaba...
de atitia ani ma uit pe mobotix, am vazut mii de pareri ciudate, dar parca astea sint cele mai aberante. nu-mi vine sa cred cit de putina minte au cei care=si exprima parerile, de care sint foarte convinsi.
x:, cum adica se joaca infp cu vietile oamenilor?
nu ti se pare ca exagerezi?
criss_tyn, cine esti tu, sa pui pe altii la punct? sper sa patesti acelasi lucru, la locul tau de munca.
Postat de Unu in 2011-02-20 09:36:43 GMT
Eu cred ca busteanul asta inregistreaza cutremure din alte parti si astia le baga ca fiind de la Vrancioaia ,avand in vedere ca pe low nu inregistreaza nimic desi ar trebui sa apara o zgarietura ceva la cutremur de peste 3 ne lamureste si pe noi cineva?
da Unu, ai dreptate... esti paranoic si adeptul teoriei conspiratiei, nu-i asa? cum poti sa spui asa ceva?
ma conving din ce in ce mai tare ca traim int-o tara de inculti, paranoici, misticoidali ( So
), oameni fara pic de minte, usor manipulabili. daca tot platiti netul ca sa stati cu ochii pe tambur, incercati sa-l folositi si la ridicarea nivelului intelectual, ca e la pamint!!!
disperatul de unu solicita explicatii :32: inca nu a aflat ca acolo nu da nimeni de la infp explicatii :57:
Postat de mi in 2011-02-20 10:09:10 GMT
unu, la ce prostii emiti, nu meriti nicio explicatie, ar fi pierdere de timp. ai crede tot ce vrei tu, ca si marea majoritate de panicati de aici.
Postat de Unu in 2011-02-20 10:04:08 GMT
Este cineva care ne poate lamuri va rugam?
Postat de Unu in 2011-02-20 10:03:08 GMT
Pentru ca oricum nu am sti daca misca acul din cauza Vrancioaiei sau a altei zone Turcia de exemplu pe care acul la ,, simtit" si a miscat cand a fost?
Postat de Unu in 2011-02-20 09:59:14 GMT
Ca exista munca in spatele acestei activitati cred , dar de ce oare sa fim mintiti si aici?Nu vad sensul si rolul ca doar nu sperie pe nimeni daca acul de la bustean ar nisca rau de tot chiat in acest moment?
Postat de Unu in 2011-02-20 09:56:21 GMT
Eu vad seisme raportate in Romania care nu apar pe alte siteuri Europene de monitorizare nu cred ca se raporteaza supozitii pe INFP asta inseamna fals.
Postat de gg0606 in 2011-02-20 09:56:09 GMT
exa t despre asta vorbeam.. de ce sa tragem cocnluzii pripite?
Postat de Unu in 2011-02-20 09:54:11 GMT
Sau se raporteaza cutremure ca pe vremea lu Ceausescu productii record de porumb , grau si altele?