• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Sa radem pe Mobotix

Sunt fantastici moboticsii ! :D :D Orice ondulatie a inregistrarii e musai zgomot de rupere, gata, e clar, vine urgia... :47: ;) In fiecare zi vine ala de 7 :rolleyes: :rolleyes: Nici macar Japonia nu are zilnic cutremure de 7 grade.

42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului :D

nu-s fantastici, sint altfel. vooooorbesc si ei ca sa se dea interesanti. nu o sa inteleg niciodata de ce se baga cineva intr-o discutie fara sa aiba habar.

Moboticsii pretind ca Vrancea e controlata de extraterestri :D :47: :D :55: :55: Mor de ras, ce mai... =)) =)) Stiam ca prostia e mare in tara romaneasca... :rolleyes: :rolleyes:

42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului :D ;)

Postat de LELIA in 2010-09-08 10:37:27 GMT
CE VREI SA SPUI 77, CA ISTORIA SE REPETA ? MA REFER LA MARTIE 1977,NU POTI SA DAI MAI MULTE AMANUNTE ?
Postat de Euuu in 2010-09-08 10:33:51 GMT
As dori sa stiu de ce sunt zvacnirile astea la interbal de 1,7,9 secunde si chiar 1 min.Ce vrea sa insemne?ca deplasarea placii pacifice se misca si se deplaseaza???
Postat de 77 in 2010-09-08 10:33:25 GMT
asteapta si ai sa vezi.
Postat de @ elena in 2010-09-08 10:31:27 GMT
da, este rosu de ieri dar nu inteleg de ce nu se intampla nimic

de la moboticsi zicere...

:rolleyes: :rolleyes: :D :D

;)

42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului

Q.E.D.

astia-s scapati de la istrate, ii recunosti de la o posta. isi varsa aiurelile pe unde mai gasesc o discutie, fiindca forumul mosului e mort, nu se mai discuta nimic iar ei se simt in nesiguranta. ;)

Imi cer scuze, insa, dupa cum am mentionar deja, pe forumul de fata sunt, oarecum, un "intrus", ajuns aici datorita search-ului - cautam infoematii legate de Siriu. Asta-i motivul, alaturea banalei curiozitati, care ma face sa-ntreb:
- Ce-i MOBOTIX?
- De ce "scapati de la Istrate"? Care-i legatura intre ei si locul de aici? De ce sunt un termen de referinta?

nu-s termen de referinta. sint oameni care stau si asteapta de un an si jumatate week-end de week-end sa vina cutremurul prevazut de ”vizionarul” istrate. oameni care la cea mai mica miscare de pe tambur spun ca a inceput ruperea si ca va veni cutremurul Cel Mare. si uite asa, saptamina de saptamina inghit prostealal mosului. acum vad ca au navalit pe mobotix in haita si intoxica lumea cu prevestiri absurde.

Postat de HAARP in 2010-09-09 08:22:34 GMT
Inregistrarile de pe seismograma sunt reale sau sunt teste? Daca sunt reale inseamna ca au aparut socuri de peste 4 - 4,5 pentru ca s-au inregistrat si pe low.

:rolleyes:

42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului. ;)

alt destept scolit de stim noi cine. nu-ti mai pierde timpul cu inapoiatii aia, e inutil. la un moment dat, nu stiu cine le-a spus ca e ceva in neregula cu niste contacte. daca nu pricep, ce sa le faci? lasa-i sa se panicheze daca de vorba buna nu inteleg.

Postat de LELIA in 2010-09-09 06:45:35 GMT
Cei care pot da cu adevarat un raspuns clar sunt in masura cei de la statie seismica Muntele Rosu,daca se indura cineva cu adevarat sa ne spuna adevarul.

aia de la mlr nu or avea altceva de facut decit sa le dea rapotul istratilor??? ;)

Din putul gandirii moboticsilor:

Postat de d in 2010-09-12 19:31:37 GMT
''primejdie'',de atitea zile sint zgomote?ce fel de zgomote sint,de nu se mai linistesc. poate sa produca cutremur aceste zgomote?

:rolleyes:

42% dintre romani cred ca Soarele se invarte in jurul Pamantului.... ;)

trec peste exprimarea incoerenta si ma minunez in continuare de lipsa dorintei de a invata ceva si de placerea de a trai in teroare

Postat de d in 2010-09-18 08:27:11 GMT
in aceasta noapte va fi cutremurul cel mare ? stie cineva ?
Postat de interesa(n)t in 2010-09-18 07:43:40 GMT
timid...
Postat de R2-D2 in 2010-09-18 06:57:54 GMT
De remarcat ca lumina a stat aprinsa toata noaptea in sala seismografelor de la Magurele. Asta nu s-a mai intamplat de luni de zile...
Postat de d in 2010-09-18 06:04:59 GMT

Perle istratice de pe mobotix... ;)

Postat de capra crapa in 2010-09-22 17:34:23 GMT
Undeva se va crapa serios in viitorul apropiat..sunt lacune

asta are impresia ca daca el nu vede ceva, inseamna ca nu exista ;) daca infp nu mai afiseaza cutremure mai mici de 2, nu inseamna si ca nu au fost. oare de ce vor unii sa se faca de ris cu tot dinadinsul? vorbesc si ei ca sa se afle in treaba

Moboticsii sunt isterici, deja s-au suit pe pereti :D :rolleyes: ;)

Postat de tom in 2010-09-30 12:08:18 GMT
sunt prea intense..nu e bine
Postat de dinu in 2010-09-30 12:07:18 GMT
A INCEPUT BULINA DIN DREAPTA SA TREACA MEREU PE ROSU SA NU UITATII CE NE ASTEAPTA.
Postat de ! in 2010-09-30 12:05:57 GMT
cu siguranta ceva va fi !!!!!
Postat de sutana in 2010-09-30 12:03:29 GMT
Va astept cu drag la mine,o sa fie cald un pic dar aveti timp sa va obisnuiti.
Postat de mexicanu in 2010-09-30 12:02:20 GMT
sunt un bou la fel ca satanistu' de dark angel
Postat de dinu in 2010-09-30 11:56:29 GMT
O SA NE IA DRACU PE TOTII LA NOAPTE SA VEDETI CE O SA FIE . SA NU-MI SPUNETI PE NUME DACA NU O FI CA MINE .........
Postat de 898989 in 2010-09-30 11:56:20 GMT
SATANA...fii vacaler,da exemplu si poate scapam de tine
Postat de Sutana in 2010-09-30 11:54:15 GMT
Poate mai scapam de cativa dintre voi,ha ha.
Postat de george in 2010-09-30 11:50:13 GMT
cat de mult ar trebui sa se miste k sa se simta la bucuresti?
Postat de pt LaVey in 2010-09-30 11:42:36 GMT
Anton Lavey este fondatorul ,,bisericii" sataniste si cel care a scris biblia satanista.
Postat de :D) in 2010-09-30 11:41:37 GMT
@ inseamna "at" deci "pentru".. deci e replica adresata userului de dupa "@".... :47: nu va duce capu'prea mult....
Postat de MEXICANU PTR ALECU in 2010-09-30 11:37:25 GMT
ai dreptate sa stii si jos palaria pentru tine. ma bucur ca mai sunt si oameni care sunt oameni nu animale. am vazut de mult ca se fura identitatile altora chiar si acela care scrie cu@...... , e un fals .
Postat de ALECU in 2010-09-30 11:26:58 GMT
Mai Dark Angel 666 !ai gresit site-ul ! aici este ptr.cutremure,nu ptr.formatii de muzica, iar tu mexicanu stai linistit ca nu esti singurul care ti-se fura numele,asa sunt obisnuiti niste indivizi care nu au curajul sa posteze sub numele lor adevarat,sunt niste lasi si nesimtiti,fara pic de rusine,au impresia ca sunt destepti,dar vai de capul lor ca ganesc asa ,li sa sters si bruma de materie cenusie pe care o mai au,oricum sa le fie rusineeee.
Postat de mexicanu in 2010-09-30 11:12:58 GMT
sunt de acord cu ce spune LaVey
Postat de RAF in 2010-09-30 11:09:29 GMT
BUNA ZIUA. CUTREMURUL MIC CARE SA INREGISTRAT, CRED CA ESTE O REPLICA, DACA NU ESTE POSIBIL CA CEL CARE A FOST DE DIMINEATA SA FIE UN PRECURSOR PENTRU UNUL MAI MARE. RAMANE SA VEDEM CE SE MAI INTIMPLA.
Postat de Dark Angel 666 in 2010-09-30 11:05:33 GMT
LaVey, poate tu!
Postat de teLOVEsc in 2010-09-30 11:04:42 GMT
vad ca se zgaltaie tare ...nu ar trebui sa se simta cv?
Postat de mexicanu in 2010-09-30 11:02:12 GMT
multumesc de sustinere dark si 12
Postat de LaVey in 2010-09-30 11:00:59 GMT
dark angel esti un bou
Postat de ptr dark angel 666 in 2010-09-30 10:59:42 GMT
bravo !!!! i-ai zis-o ..ha ha ha habar n-are ce e cuv satanist , si pe deasupra mai ia si nulmele altora , ca sa bage intrigi intre oameni.
Postat de 12 in 2010-09-30 10:56:51 GMT
alupigus ptr un mexican din tijuana
Postat de pocitu in 2010-09-30 10:55:07 GMT
Vine... in cateva minute un alt cutremur
Postat de Dark Angel 666 in 2010-09-30 10:54:31 GMT
Pt mexicanul care zice ca Ozzy este satanist. Nu este satanist, si cant foarte foarte bine, dar nu este nici locul si nici momentul pentru asemena discutii. Nici macar nu stiti ce inseamna "satanist" 666
Postat de mexicanu in 2010-09-30 10:53:16 GMT
sunt penibili aia care fura numele altora. Eu sunt mexican din Tijuana
Postat de adev mexican in 2010-09-30 10:52:06 GMT
nici romana nu o stii bine si te apuci de engleza , dar esti varza. hai pa ca nu am ce discuta cu cei de teapa ta .

N-au decat sa se duca in padure sa ii pape ursul :rolleyes:...

Individul ala care posteaza pe mobotix obscenitati folosind numele meu a turbat in seara asta, a facut spume la gura, nu altceva. Am deschis in canal de chat pe mibbit, si l-am banat de 2 ori pe nenorocitul acela, atunci cand a inceput sa ma ameninte. Prima grija a acelui individ cand a intrat pe chat a fost sa ma ameninte si sa ma injure. E clar ca omul este bolnav mintal, are niste probleme psihice alarmante. Cum spuneam, turbeaza fiindca il pot bana. :D Deh, unii stiu sa isi exale in public anumite tare psihice. Eu pot avea intelgere, mila si consideratie pentru un OM BOLNAV, dar chiar si in aceste conditii el trebuie sa aiba vointa sa se trateze, sa incerce sa isi depaseasca starea momentana.
Oricum, m-am amuzat copios in seara asta, i-am tras clapa personajului. Sigur ca atat il duce mintea, sa posteze injuraturi folosind nick-urile altora. Crede ca ma sperie daca ma ameninta ?

De fapt, nu el este de vina, ci webmasterii de la MOBOTIX, care tolereaza asa ceva, din dorinta ieftina de trafic. Ati vazut ca acolo scrie ca nu se permit mesajele obscene, injurioase, bla-bla-bla. E si totusi nebunul ala continua sa arunce imprecatii, sa injure, sa debiteze prostii, folosind numele altora. Vinovati sunt cei care administreaza acel site. Intr-un timp, faceau curatenie. Acum vad ca una fumam si alta vorbim. Ma rog, ce nu face omul pentru trafic...
Sugestie pentru administratorii site-ului MOBOTIX: scoateti,domnilor, avertizarea cu interzicerea mesajelor injurioase, de vreme ce site-ul MOBOTIX a devenit un spatiu in care un bolnav mintal profereaza injuraturi si tot felul de obscenitati de mahalagiu. Ca sa inteleaga toata lumea: MOBOTIX=loc de scuipaturi si injuraturi publice.

Am ajuns la concluzia ca cei care administreaza (vorba vine) site-ul cu imaginea seismogramei la MOBOTIX sunt complici cu mizerabilul ala. Numai asta explica de ce nu ii sterg mizeriile pe care le exala. Intr-un timp le stergeau, acum il lasa sa isi faca de cap. N-ar fi exclus ca mizerabilul sa fie chiar unul dintre asa-zisii webmasteri de acolo...

cel mai simplu e sa-i ignori. lasa-i sa-si faca numarul, cine te cunoaste stie ca nu esti tu

Back
Sus