Postat de Gx in 2009-12-23 17:58:25 GMT
Deja e delir in toata regula, ce mai !!! Ma stric de ras,...
Postat de Cherry MOLDOVEANU` in 2009-12-23 17:57:17 GMT
gx si gigi revine mai asteptati putin,caci putin are de gand sa reinvadeze tarile fostei UNIUNI SOVIETICE si sa vedeti atunci ce NATO SI UE ..vor FI!!!!!!!!!!! Apropo mai usor cu STREINU, generalul este FOARTE BINE INFORMAT avand ACCES LA informatii CLASIFICATE. si nu mai credeti in bancurile ca daca am INTRAT IN UE SI ... NATO v-om scapa de JUDECATA ..RUSILOR, sau ca ne apara cine stie ce ..LASERE autohtone.. BANCURI>>> Stii care e SECRETUL dupa ce se declanseaza ostilitatile intre RUSIA si celelalte FOSTE REPUBLICI SOVIETICE , BULGARII vor intra in ROMANIA si vor ..ocupa ...BUCURESTIUL cu ajutorul RUSILOR bineanteles si apoi vor anexa DOBROGEA cu Constanta si TULCEA bineanteles, iar UNGARIA V-a lua cele 3 judete HAR-COV-MURES.. O sa vedeti ca am DREPTATE mai asteptati PUTIN ca zarurile au fost ..ARUNCATE DEJA!
Postat de Gx in 2009-12-23 17:45:25 GMT
Unii se pretind mari cunoscatori ale arhivelor kgb. Ii indemn sa ne explice cum se poate provoca un cutremur vrancean subcrustal, fie el la 90 km sau la 150 km adancime ?? Ce metode preconizeaza KGB pentru provocarea artificiala a unui cutremur de 7,5 grade la 125 km adancime ??? Asteptam explicatii coerente, nu speculatii marca Emil Strainu.
Postat de Gx in 2009-12-23 17:38:48 GMT
Scuze, 7 dec 1988. A fost atunci un cutremur catastrofal in Armenia, si exista opinii conform carora acel seism a fost cumva "grabit" prin anumite metode. Dar, atentie: a fost un CUTREMUR SUPERFICIAL, DE ADANCIME mica, 10 km in scoarta terestra. 5-10 km adancime, focar crustal !!! Cutremur superficial.
Postat de gigi_revine in 2009-12-23 17:37:56 GMT
pai eu am fost medicul care te-a tratat la balamuc =)) , nu ma mai tii minte ???? pffff ..... mai eu m-am documeantat =)) dar eu am zis ca rusii daca vroiau sa ne faca rau ne-o faceau cand am intrat in UE :32
. Deci lasa-ne cu teoriile astea si eu pot zice ce vreau deci LINISTE!!!!!!!!!!!
Postat de Gx in 2009-12-23 17:37:13 GMT
Ma intreb: de ce nu au aplicat metoda cand a fost cu intrarea Romaniei in NATO ?? E deja penibil, ridicol absolut. Sunt de acord ca in unele cazuri, seismele superficiale pot fi "grabite" prin unele metode. S-a speculat pe marginea cutremurului din Armenia din 7 decembrie 2008. Dar sa afirmi ca nu stiu ce planuri kgb prevad provocarea unui cutremur major in Romania, e deja aberatie, nebunie, psihoza. Chiar daca ar prevedea asa ceva, este clar ca nu se poate umbla la 80-160 km adancime. Dar, in fine, fanteziile astea au si ele farmecul lor, ca element de divertisment de vacanta.
Postat de Gx in 2009-12-23 17:25:37 GMT
Unii sunt complet indoctrinati de ineptiile lui streinu.
Postat de Cherry MOLDOVEANU` in 2009-12-23 18:24:25 GMT
gigi revine ...de UNDE ...DE LA BALAMUC???! NU te mai baga in seama ca nu te prinde bine mai studiaza si tu niste arhive de la kgb din moscova, si vei gasi niste lucruri interesante despre cutremurele provocate la ..ordin de la MOSKOVA!! Apropo de RUSI , stii ce a zis Unul ..nebun rau, ca mine dar in PLINA DUMA- PARLAMENTUL RUS: i-A SA SE MAI POTOLEASCA AIA CU MOLDOVA CA-I A LOR ..CA ACUM LE FACEM UN ...CUTREMUR DE NU SE MAI TREZESC DECAT IN ..R U I N E!!!!!!!
Postat de Grivei in 2009-12-23 16:59:37 GMT
Mai bine dezvoltati influenta planetelor. Si argumente, nu presupuneri. Sa incepem cu Luna. Exista o formula/statistica?
Postat de Gx in 2009-12-23 16:40:41 GMT
Ma tem ca cei care invoca pretinse arme geofizice capabile sa declanseze cutremure vrancene majore chiar sunt depasiti. Vrancea da seisme de adancime mare. Punct. Cutremurele crustale din Vrancea nu depasesc 5,2 grade. Iar cutremurele de adancime nu pot fi influentate de povestile alea.
Postat de gigi_revine in 2009-12-23 16:36:39 GMT
Mamaaaaaaaa tuturor le place teoriile conspirationiste :32
. Cherry MOLDOVEANU` vezi ca ai probleme cu capul :98
. Unii sunteti chiar ....... penibili :98
)) cine draq e intearesat sa produca asa ceva in Romania :94
) ma oameni buni mai ganditi inainte sa vorbiti , daca era adevarat , erau declansate mai devreme : cand am intrat in NATO SI UE
Postat de Gx in 2009-12-23 16:35:20 GMT
Cu alte cuvinte, unele secvente de cutremure de la Ramnicu Sarat sunt legate intr-adevar de cutremure vrancene de adancime, dar acest lucru nu este valabil intotdeauna.
Postat de Gx in 2009-12-23 16:34:33 GMT
27 octombrie 2004. Totusi nu intotdeauna seismele de la Ramnicu Sarat sunt legate de cutremure adanci vrancene. Iata alte exemplu: 16 ianuarie 1952 secventa Ramnicu Sarat 4,2-4,7; 21 decembrie 1969 secventa Rm. Sarat 4,6 grade; 1 sept 1991 4,8 R. Sarat.
Postat de Gx in 2009-12-23 16:32:49 GMT
2
Postat de Gx in 2009-12-23 16:32:40 GMT
Imediat dupa curtremurul din 27 oct, inca din primele minute, s-au produs seisme de magnitudine 2-3 la 10-20 km adancime exact la Ramnicu Sarat.
E delir maxim aici, ce mai !!! Strainu a facut prozeliti, se cunoaste ca i-a indoctrinat bine marele nostru ufolog !!!
=)) :32: :32:
Cititi pe Cherry MOLDOVEANU, e mortal(a) tipul/tipa, ce mai. Iata unde duce prea multa lectura din emil strainu, indoctrinare la maxim.
)