anda1
Administrator
- Scor reacție
- 0
eu am vaga impresie ca cei de la irsa, desi or avea ceva aparatura, nu stiu sa interpreteze datele obtinute. isi dau doar cu presupusul. semaforul ala am inteles ca e o chestie de marketing, si-a facut datoria, de acum eu l-as desfiinta sa fiu in locul lor. nu-si mai are rostul. e clar ca il vor tine iarasi luni de zile pe portocaliu. chiar nu mai are rost ssa te uiti la el. e mai greu sa lamuresti abonatii de ce i-ai tinut in tensiune citeva zile ca mai apoi sa schimbi culoarea fara sa se fi intimplat nimic. chestiile cu ”a crescut nivelul infrasunetelor” sau ” avem variatii de cimp magnetic” nu ma conving. atunci cind imi vor dovedi ca acele variatii sint asociate unui cutremur si nu vintului, sau unuia care taie copaci pe coclauri, atunci poate ca o sa capat ceva incredere in ei. deocamdata au prins curaj ca nu are cine sa-i combata (infp nu se baga in chestia asta) si se simt stapini pe tarla, bagind tot felul de explicatii aberante uneori.
asadar, nu am inceredre in explicatiile lor si in aiureala aia de semafor. :crybaby:
asadar, nu am inceredre in explicatiile lor si in aiureala aia de semafor. :crybaby: