anda1
Administrator
- Scor reacție
- 0
si am gresi tare ?Ar urma să spunem că Manole a fost strămoşul lui Aurel Vlaicu sau Traian Vuia, că şi-au făcut aripi din şindrilă de-au sărit de pe biserică.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
si am gresi tare ?Ar urma să spunem că Manole a fost strămoşul lui Aurel Vlaicu sau Traian Vuia, că şi-au făcut aripi din şindrilă de-au sărit de pe biserică.
Pe bune, lăsaţi aberaţiile cu legăturile dintre legendă şi intensificarea activităţii seismice deoparte. Mi-aduceţi aminte de von Daniken (cică, fondatorul paleoastronauticii), care vedea extratereştri peste tot în toate basoreliefurile antice. Ar urma să spunem că Manole a fost strămoşul lui Aurel Vlaicu sau Traian Vuia, că şi-au făcut aripi din şindrilă de-au sărit de pe biserică.
si am gresi tare ?\'ursamajor\' pid=\'27067\' dateline=\'1251200739\' a spus:Ar urma să spunem că Manole a fost strămoşul lui Aurel Vlaicu sau Traian Vuia, că şi-au făcut aripi din şindrilă de-au sărit de pe biserică.
Normal că sunt afectate. Unele sunt construite mai bine, altele mai prost. Eu ziceam la modul general. Dar n-am auzit de vreo biserică să se prăbuşească total, decât dacă, poate, avea anterior structura afectată.