Dodo, sa fim bine intelesi. Eu nu am pretentia ca domnii de la INFP sa iasa pe post TV si sa trambitzeze sforaitor ca au impresia ca se apropie un cutremur mare, pe motiv ca se constata niste chestii asemenatoare cu ce s-a observat inainte de cutremurul din 1986 ! Si nici sa imi dea mie detalii despre solutii de mecanism de focar, microseisme, rupturi minore initiale, etc,etc,etc. Dar totusi modul in care ei informeaza opinia publica despre cutremure este criticabil, zic eu. Vin cu declaratii linistitoare, ba amana cutremurul, ba nu il amana ! Macar sa spuna clar ca NU SUNT SIGURI !!!! Se apuca sa dea garantii sa dormim linistiti 12 ANI DE ACUM INCOLO !!!! NICI JAPONEZII SI AMERICANII, CU TOATA APARATURA LOR PERFORMANTA, NU ISI PERMIT SA DEA GARANTII IN ACEST DOMENIU !!!! :biggrin::ack::biggrin::ack: Evident ca, in ce ma priveste, NU IAU IN SERIOS aceste garantii. Dar cum nici sa ma lamentez ca ce ne facem ca vine cutremurul (atata timp CAT NIMENI NU STIE SI CAT DE MARE VA FI !!!), prefer sa fiu realist si sa incerc sa fiu pregatit cat mai bine pentru MOMENTUL INEVITABIL ! Pentru ca sever are perfecta dreptate: ESTE INEVITABIL !!! CAND ??? Nici Mafalda, nici oracolul din Delphi nu ar putea spune. Repet: in ce ma priveste, consider complet inutile lamentarile, jelaniile !! Ce sa fac ?? Sa ma sui pe pereti ?? Sa fug in padure sa stau cu fiarele salbatice ??? Nu !!!!