Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notă: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sorinas a spus:Mda... ce sa zic poate mi s-a parut mie din cauza oboselii, dar parca am simtit o mica zdruncinatura;m-am uitat la lustra dar nimic(desi mi se parea ca vad clar cum se misca) :biggrin:
E una din suratele mai mari si cu picioroange ale lui Dodo...:biggrin::harhar::biggrin:ia sa vedem daca iti place:harhar:
Pariez ca nu stii asta:harhar:
Si f. bine, treaba mea :harhar::harhar::harhar::32:...Decat o Dodo pe picioroange...:biggrin::harhar::biggrin::harhar:Eu am facut upload:harhar:
Ai o fata in avatar de ma pufneste rasul:harhar:
Pai da. Ca sa papam o friptura de Dodo gustoasa si frageda, ne trebuie si o salata pe masura...:biggrin::harhar::biggrin::harhar::harhar:Iar ai facut o salata. Ai amestecat informatii serioase cu Last romanian Dodo.
Ba am pofta de o friptura delicioasa de Dodo :biggrin: Eventual o Dodo la rotisor ...:biggrin::harhar::harhar: Kebab de Dodo :harhar::harhar:Dodo nu e de mancare asa ca mergi la piata dupa oratanii comestibile si zarzavaturi:ack: