GeoX1
Administrator
- Scor reacție
- 6
In al treilea rand, daca \"relatia\" dintre vrancea si sumatra ar fi atat de clara, atat de directa, incontestabila, de ce nu acelasi lucru se poate spune si despre \"relatia\" dintre vrancea si turcia, in speta falia nord-anatoliana ? Unele cutremure din vrancea au fost precedate de cutremure mari in turcia, dar nu toate. Si, de asemeni, nu orice cutremur din turcia a fost urmat de cutremure in vrancea ! Prin urmare, \"relatia\" dintre vrancea si turcia nu este foarte clara si este inca insuficient lamurita. Atunci de ce ar fi mai clara \"relatia\" vrancei cu sumatra, care e oricum mai departe, mult mai departe ?
Iata un al treilea (daca am numarat eu bine :crybaby::hypocrite::crybaby::hypocrite motiv pentru care nu cred ca este tocmai evident ca sumatra influenteaza vrancea. Nu avem suficiente cazuri la indemana pentru a trage o concluzie in acest sens. De fapt, ar fi chiar prea frumos si mult prea simplu sa spunem: da, sunt cutremure mari in sumatra, deci e sigur ca 12 ani de acum incolo vrancea va tacea complet ! :ack::harhar:
Am trecut in revista principalele motive pentru care, asa cum spuneam, sunt mai rezervat in ceea ce priveste evidenta relatiei zonei vrancea cu sumatra. :3:
Iata un al treilea (daca am numarat eu bine :crybaby::hypocrite::crybaby::hypocrite motiv pentru care nu cred ca este tocmai evident ca sumatra influenteaza vrancea. Nu avem suficiente cazuri la indemana pentru a trage o concluzie in acest sens. De fapt, ar fi chiar prea frumos si mult prea simplu sa spunem: da, sunt cutremure mari in sumatra, deci e sigur ca 12 ani de acum incolo vrancea va tacea complet ! :ack::harhar:
Am trecut in revista principalele motive pentru care, asa cum spuneam, sunt mai rezervat in ceea ce priveste evidenta relatiei zonei vrancea cu sumatra. :3: