• Bine ati venit! Acesta este noul server al forumului Cutremur.net!

Chat on-line :) (7)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Gandeste-te ca vine WEEK-END-UL !!!! :unsure: :unsure: :ack: :hypocrite: :D :ack:

Il astept de o saptamana!!!!! :hypocrite::unsure::D:unsure:

Somn la discretie, distractie pe cinste, party de tot felul...:unsure: :D :unsure: :ack: :hypocrite:

Avem iar un oaspete de la INFP, printre noi, in aceasta dimineata...:unsure: :hypocrite: L-as invita sa participe la discutii, daca e unul dintre cei 2 useri inregistrati, despre care stim sigur ca e de acolo... :unsure:

Ziua buna.
Intr-adevar, vine week-end-ul :hypocrite:
Alex, spuneai ceva in alt post de rolul forumului pentru dezvoltarea partii de survival. Daca este un plan de dezvoltare, da-mi de stire urmatorul pas. Daca nu, dati-mi o idee de subiect si incerc eu sa fac un articol.

Bogdan

Salutare Bogdan...:hypocrite:
Da, vine WEEK-ENDUL, sa inceapa distractia, sa cante muzica...:unsure: :D :ack: :ack: :ack:
Ne relaxam dupa o saptamana fructuoasa...:unsure:

Eu sper sa prind un poligon. Mi-a promis un amic ca ma ia cu el :hypocrite:
Numai sa fie timp frumos, ca daca ploua, numaram bani (da\' de unde :unsure: ) si stam in casa cu nevestele :unsure:

Bogdan

Bogdan, ai vazut ca nenea Bush a anuntat ca vor distruge satelitul. Am postat la topicul respectiv...:hypocrite:

Mi-ai luat-o inainte. :D
Cand sa postez articolul, l-am vazut acolo :hypocrite: :unsure: :unsure:

Mi-ai luat-o inainte. :D
Cand sa postez articolul, l-am vazut acolo :hypocrite: :unsure: :unsure:

:ack: :ack: :ack: :ack: Eh, l-am vazut de dimineata, asa ca...:smile:

Gata, voi absenta, e ziua unui coleg si ne ofera un mic festin, bere, chef, fete...:hypocrite: :D :ack: :unsure: :unsure:

Alex, spuneai ceva in alt post de rolul forumului pentru dezvoltarea partii de survival. Daca este un plan de dezvoltare, da-mi de stire urmatorul pas. Daca nu, dati-mi o idee de subiect si incerc eu sa fac un articol.

Vreau sa adun toate ideile de dezvoltare aici: http://www.cutremur.net/forum/showthread.php?tid=546

Cine are idei sa le scrie acolo, dupa care o sa pot face un roadmap pe care sa mergem cu dezvoltarea.

Bogdan, foarte simpatic avatarul tau...:D :hypocrite: :unsure: :unsure:

Ala micu\' de nu-l baga nimeni in seama, dar care avea papa pentru era glaciara :hypocrite: :unsure: :unsure:

Bogdan

E de la cutremurul de la Seattle de acum cativa ani ?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus